facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SPAR Spouwen

SPAR Spouwen

Info

Lekker veel keuze onder 1 dak: van een ambachtelijke slagerij en huisbereide gerechten tot kraakvers brood & gebak, groenten, fruit en zo veel meer!

Geschiedenis

Like ons en wij houden je op de hoogte over alles wat er bij SPAR Spouwen gebeurt, van acties en promoties tot handige tips en lekkere recepten!

Adres: Riemsterweg 301, 3740 Kleine-Spouwen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089 418 218
Stad: Kleine-Spouwen
Route: Riemsterweg 301
Postcode: 3740



op zoek naar gerelateerd: SPAR Wijchmaal folder, Spar openingsuren, Spar Grimbergen, Spar Mortsel, Spar Dadizele folder, Spar Kessel folder, Spar Lichtaart folder, Spar Glabbeek folder
Recensies
Op zondag, als je om 10.00h gaat is er bijna niks meer van brood of koeken. Ondertussen al zo dikwijls daar geweest, maar steeds hetzelfde verhaal. Ik rij nu wel naar een andere winkel, daar hebben ze tenminste iets als je wat later bent.
Super verse producten in deze steeds propere en verzorgde winkel, vriendelijke bediening.
Duur, maar ja dat is elke spar. Wel vriendelijke bediening en lekkere toog met kwaliteit beleg.
Vakmanschap is hier nog te koop. Zeer goede slagerij.
Fijne mensen, gezellige winkel en altijd topvlees. Ook heel groot aanbod HG-PRODUCTEN.
Mooie winkel, veel keuze. Vreselijk duur. Er loopt altijd veel personeel rond. En toch sta je over al te schuiven. Dit zeker niet omdat het druk is... Even snel binnen springen is hier geen optie.
Is een winkel waar je moet wegblijven als je meer nodig hebt , als het is om het ontbreekende of brood geen probleem 94 euro betaald voor 2x6 cola een 1 kilo boter wat kaas wat klein vlees en vier Italiaanse kip filets en 2 zakjes wok groente en een brood . Sorry gaa ze me niet meer zien te dure winkel
De spar in Klein Spouwen is een winkel waar ze vriendelijk zijn. De bediening aan de vershoudtoog is optimaal en de het vlees is goed verzorgd en super lekker. Er is ook rekening gehouden met de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers. Een echte aanrader.
Mooie winkel en heel fijn en netjes. Vriendelijk personeel en toffe bazin.
Vriendelijke bediening, goede kwaliteit producten, mooi verzorgde winkel. Voldoende parking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid