facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SPAR Sint-Genesius-Rode

SPAR Sint-Genesius-Rode

Info

Spar Sint-Genesius-Rode is een gezellige buurtwinkel waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen. Je voelt je er meteen welkom!

Adres: Hallesesteenweg 215, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: 02/380.32.27
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Hallesesteenweg 215
Postcode: 1640


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 19:00
Zondag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Spar Colruyt, Mijn Spar folder, Mijnspar Be wedstrijd Kenwood, Mijnspar Be aanmelden, Nieuwe folder Spar Colruyt, Hoeveel Spar winkels in belgië, Spar consumptiecheques
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuincentrum lagneau bvba AVEVE Tuincentrum lagneau bvba AVEVE 270 meter Alles voor dieren, tuinen en keuken.
Proxy Delhaize Fontein Proxy Delhaize Fontein 2 km Gezellige winkel. Veel keuze. Gemakkelijk parkeren
PartyToStyle PartyToStyle 2 km 'Style is doing things not in any way, but in the best way.'
The Cacao Tree - Chocolaterie The Cacao Tree - Chocolaterie 5 km Een heel uitgebreide assortiment van heerlijke chocolade: Pralines, chocolate tablett...
Wine Square Wine Square 5 km Het is 4 jaar geleden dat Mélanie en Marco het goede idee hadden om zich in Rhode te ...
Recensies
Netjes en je vindt er heerlijke traiteur gerechten. Toch is het hier wel iets duurder dan in andere Colruyt group winkels ! Maar, ik zal hier toch regelmatig blijven komen
Leuke-100% rolstoeltoegankelijke-zaak. Open op zon-en feestdagen tot 12u30! Ruime parkeergelegenheid en topteam. Hulp vragen = Hulp krijgen-met een glimlach: Een aanrader en absoluut zeer correcte prijzen! Toffe vibe- véél keuze-verse producten!
Veruit de beste en meest aangename winkel van Sint-Genesuis-Rode waar je niet bang moet zijn dat het personeel je niet kan aanspreken in je taal zoals in andere winkels van dezelfde gemeente. Ook het vegetarisch assortiment en sausen zijn geweldig.
Héél mooi ingerichte gezellige winkel.
Zelfs al zijn ze iets kleiner als de grote supermarkten vind ik Spar van Colruyt group nog steeds aangenaam om koopjes te doen. Al de nodige zaken van eten tot kuisproducten zijn er, en zoals vaak ook een paar specialr producten die uitgewisseld worden. De werknemers hier zijn zeer aangenaam en doen hun werk goed!
Zeer ervaren en vriendelijke medewerkers, zeker ook de studenten niet te vergeten altijd behulpzaam, de bakkerij op zondag is steeds heel voorradig en mooi opgesteld bij opening, aan de kassa gaat het altijd snel vooruit !
Mooi winkel. Deftige kwaliteit. Aangenaam om boodschappen te doen.ruime parking. Geen scan pay and go meer beschikbaar. Langere files aan de kassa. Zelfstandige zonder toekomst visie.
Veel keuze, vers
Pro: Je kan hier gezellig en rustig winkelen. Producten van goede kwaliteit. Contra: het is een winkel van de warehuisketen Colruyt waarvan er een op een kleine kilometer afstand waar je veel goedkoper kan winkelen.
Zeer goede winkel. Wij zijn met twee en de charcuterie is mooi verpakt voor kleine portie's zo blijft het goed vers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid