facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spar

Info

Spar Winksele

Geschiedenis

Spar Winksele is een nieuwe, aangename supermarkt met:
- een geselecteerd aanbod groenten en fruit
- kaas -en charcuterietoog met bediening
- eigen beenhouwerij en traiteur
- kranten, tijdschriften en GSM-herlaadkaarten



"Leuke buurtsupermarkt met een eigen ambachtelijke beenhouwerij en traiteur afdeling. Daarnaast vind je bij ons een uitgebreide verstoog met verse kaas en charcuterie, dit alles wordt dagelijks vers gesneden en verpakt.Verder vind je nog dagverse groenten en fruit, brood en patisserie, en uiteraard ook allerhande zuivelproducten. Ook diepvriesproducten en kruidenierswaren kan je bij ons vinden."
Adres: 19 Termerestraat , Herent 3020, BE
Telefoonnummer: 016 25 36 72
eb.tenyks@eleskniwraps
Stad: Herent
Route: 19 Termerestraat
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: spar winkels, spar wiki, spar folder, spar colruyt, spar nederland, spar supermarkt, spar online, spar express
Recensies
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de Spar in Winksele. Onlangs heb ik daar een fantastische winkelervaring gehad die ik graag wil delen. Vanaf het moment dat ik de winkel binnenliep, voelde ik me welkom en gewaardeerd als klant. Het eerste wat me opviel, was de netheid en de organisatie van de winkel. De schappen waren keurig gevuld en alles was overzichtelijk gepresenteerd. Het was gemakkelijk om de producten te vinden die ik nodig had, dankzij de duidelijke indeling en bewegwijzering. Het was ook merkbaar dat de winkel regelmatig werd bijgevuld, omdat er voldoende voorraad was van alle producten die ik wilde kopen. Wat me het meest aansprak, was de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Bij elke stap van mijn winkelervaring werd ik begroet met een glimlach en werd ik snel en efficiënt geholpen. Het personeel had een uitstekende kennis van de producten en kon me advies geven wanneer ik daarom vroeg. Bovendien waren ze zeer geduldig en namen ze de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De kwaliteit van de producten die ik bij Spar Winksele kocht, was ook indrukwekkend. De verse producten, zoals groenten en fruit, waren van uitstekende kwaliteit en zagen er heerlijk uit. Ik kon echt het verschil proeven tussen de producten van Spar en die van andere supermarkten. Bovendien had de winkel een breed scala aan producten, waardoor ik al mijn boodschappen op één plek kon doen, zonder naar andere winkels te hoeven gaan. Tot slot wil ik ook de hygiënemaatregelen benadrukken die Spar Winksele heeft genomen, vooral tijdens deze pandemie. Er waren handdesinfectiemiddelen beschikbaar bij de ingang van de winkel en de winkelwagens werden regelmatig gereinigd. Dit gaf me een gevoel van veiligheid en gemoedsrust tijdens het winkelen. Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat Spar Winksele een geweldige supermarkt is. De netheid, de vriendelijkheid van het personeel, de kwaliteit van de producten en de aandacht voor hygiëne maken het tot een topbestemming voor boodschappen. Ik zal zeker terugkomen en ik raad het iedereen aan om Spar Winksele te bezoeken voor een uitstekende winkelervaring!
Zo een kleine winkel en toch zoveel te bieden. Ben blij dat ik in Herent ben gaan werken. Veel beter dan de spar bij ons in de buurt.
Zeer vriendelijke personeel en je vind bijna alles in deze winkel.
Heel veel keuze reeds bereidde gerechten voor de liefhebber. Makkelijk met parking voor de deur.
Grote, moderne winkel.
Goede buurtwinkel maar veel te duur.
Propere winkel. Steeds verse en verzorgd producten. Lekker brood. En altijd vriendelijke medewerkers
Uitstekende buurtsuper, een héél uitgebreid aanbod charcuterie en kazen aan de immer charmant bestafte verstoog. Super vriendelijk personeel. Gratis WiFi zonder ingewikkelde registratie-toestanden. Bij deze verontschuldig ik me bij de kassiersters voor mijn voortdurende stomme moppen en zever in pakskes.
Super vriendelijk, groot assortiment & mega lekkere beenhouwerij Buiten is er een grote parking aanwezig waar je je gemakkelijk kan parkeren, de beenhouwerij maakt alles vers klaar, voor dingen zoals carpaccio bel je best even op voorhand zodat ze alles goed kunnen voorbereiden voor wanneer je langskomt Efficiënte werking van de kassa, altijd vriendelijk en een lach op het gezicht!
Goede winkel gelegen dicht bij Brusselsesteenweg en in nabijheid van schoolomgeving. Vriendelijk personeel alsook mooie prijs-kwaliteit verhouding. Parking aanwezig en winkel is rolstoelvriendelijk. Groot assortiment aanwezig in winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid