facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SPAR Achel

SPAR Achel

Info

Elke dag een verse SPAR-dag!



"Wij zijn een lokale supermarkt met een sterke versafdeling! Bovendien biedt onze ambachtelijke beenhouwerij steeds het lekkerste kwaliteitsvlees aan."
Adres: Dorpsstraat 30, 3930 Hamont-Achel
Telefoonnummer: 011 64 22 19
Stad: Achel
Route: Dorpsstraat 30
Postcode: 3930


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Spar as, Spar Mortsel, Mijnspar be extra, Folder Spar Colruyt, Spar Kuurne, Spar Roeselare, XTRA deals Spar, SPAR winkel
Recensies
Voor dagelijkse boodschappen kun je hier prima terecht. Perfecte kwaliteit fruit, groente en vlees. Prijzen liggen wel een stuk hoger dan in andere supermarkten.
Gezellige buurtwinkel. Met ongelooflijk veel soorten bier. En een stelling vol wafels in allerlei soorten en smaken. Je waant je direct véél verder over de grens. En zeer vriendelijk personeel!
Een incidentele aankoop moeten doen voor kinderen van vrienden van ons. Het assortiment is groot en iedereen kan.hier voor de meeste boodschappen slagen. In vergelijk met NL wel een beetje aan de dure kant. Denk dat daarom veel Belgen in Bergeijk hun boodschappen doen.
We gaan hier als Hollander chocolade en koffie kopen. Mooie slagerijafdeling. Vriendelijk personeel.
Verzorgde winkel, zeer goede slager. Al jarén hetzelfde personeel. Niet zo blij met mijn beschimmelde druiven vanochtend. Jammer ook dat 's morgens bij/kort na opening de bakkerijafdeling nog niet is aangevuld op dagen dat de bakkers in Achel gesloten zijn.
Hebben lekkere eierkoeken die wij in Nederland niet hebben lekker gevuld vriendelijk personeel maar dat zijn we in ieder geval gewend tenminste ik toch
Nette leuke winkel!
Voor snelle boodschap goed wel prijzig.
Ongezellig en niet vriendelijk personeel
Leuke ouderwetse winkel .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid