facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spanplafonds Steijvers

Spanplafonds Steijvers

Info

Wij zijn een bedrijf, dat in no-time, voor U een schitterend plafond installeert !!

Geschiedenis

U wenst één of meerdere ruimtes in uw woning of kantoor te renoveren, maar bent hiervoor op zoek naar de perfecte mix tussen topkwaliteit en een aanvaardbare prijs? Dan bieden de spanplafonds van Steijvers u precies datgene wat u zoekt.

Een Steijvers topkwaliteitsplafond verdient zijn plaats in elke ruimte, privé én professioneel.



"Al jaren specialiseert Steijvers zich in de minutieuze en snelle plaatsing van spanplafonds met een superieure kwaliteit. Snelheid, kwaliteit en service zijn immers de drie pijlers waarop wij ons bij elke installatie opnieuw baseren. Omdat we ook enkel voor het beste willen bieden, als het op materialen aankomt, kiezen we resoluut voor Newmat plafondoplossingen.Het resultaat is telkens opnieuw een vals of verlaagd plafond dat een meerwaarde betekent voor het interieur van elke ruimte, privé of professioneel. U hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. De deuren van onze beide toonzalen staan wijd open om u de schoonheid van de Newmat spanplafonds te laten ontdekken."
Adres: Esserstraat 1 bus 3, 3640 Kinrooi
Telefoonnummer: 089703464
Stad: Kinrooi
Route: Esserstraat 1 bus 3
Postcode: 3640



op zoek naar gerelateerd: Spanplafond Kasterlee, Spanplafond prijs, Spanplafond plaatsen, Spanplafond profiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Interieur Renovatie Schrijnwerk Vliegen Kurt Interieur Renovatie Schrijnwerk Vliegen Kurt 301 meter Interieur renovatie schrijnwerk vliegen kurt
ABC Woninginrichting ABC Woninginrichting 655 meter Gordijnen, binnenzonwering en decoratie
3D Homestyling - Anja Vandenberk 3D Homestyling - Anja Vandenberk 974 meter 3D Homestyling - Anja Vandenberk Kleur -en interieuradvies 3D interieurstyling 3D vis...
DB Omheiningen DB Omheiningen 3 km Wij leveren en plaatsen alle soorten omheiningen. Hout, kunststof en tuinomheiningen.
Recensies
Wij hadden al eerder +-10jaar geleden in ons vorige huis diverse kamers de plafonds laten plaatsen, toen zeer tevreden, dus zodoende nu ook weer bij Steijvers terecht gekomen. In ons nieuwe huis hebben we in de woonkamer een plafond laten plaatsen, 4,5x10meter + 5×2 ledspots met ab. Zeer aardige mannen die hun werk verstaan. Nu ook weer goed en mooi gemaakt ...
6 jaar geleden spanplafond in badkamer en slaapkamer laten plaatsen. Laatste maanden 2 scheuren ontdekt in 2 hoeken van badkamer. Vandaag nazicht gehad van deze 2 scheuren waarna er direct een keurig herstel werd uitgevoerd.
Zeer bekwame en vriendelijke monteurs. Heel netjes gewerkt en het plafond was in een mum van tijd geplaatst! Fijne samenwerking met deze firma!
Spanplafonds Steijvers voorzag onze keuken van een nieuw spanplafond. Eindelijk hoeven we niet meer tegen die vervelende barsten aan te kijken. Aangenaam verast met de service. Toppie!
Enkele weken terug hebben wij in onze living door Spanplafonds Steijvers een nieuw spanplafond laten plaatsen. Ik moet zeggen dat wij aangenaam verast zijn met het resultaat. Het ziet er heel erg deftig en chique uit. Ook wat de plaatsing betreft liep het allemaal erg vlot ... ik geloofde het eerst niet, maar het klopt echt wel dat een plafond één dag geplaatst kan worden, dit zonder heel de boel op te breken. Een echte aanrader!
Zeer tevreden. Afspraken worden correct en op afgesproken tijden nagekomen. Wij zijn uitermate tevreden over de afwerking van het plafond. Spanplafond Steijvers is een zeer goede keuze geweest.
Zéér tevreden van ons spanplafond met ingebouwde led spots. Bijzonder professionele aanpak door de plaatser. Snel, proper en aan een correcte prijs. Wat wil je nog meer?
Spanplafond geplaatst op afgesproken dag en uur. De beloofde service zoals beloofd. Aanbeveling waard.
Super tevreden over plaatsing spanplafond.Mooi afgewerkt en bekwame vakmensen.
Zeer content over ons spanplafont de mensen die het plaatsten waren heel vriendelijk ,zeker een aanrader voor wie er een wil laten plaatsen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid