facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Space Game Marche en Famenne

Space Game Marche en Famenne

Info

Tournoi de jeux vidéo à Marche en Famenne (fortnite, fifa, rocket league, etc..)
Animations : Jeux retro, jeux VR, kicker, etc.



"Enfermés dans la tourelle des remparts, déjouez les faux semblants, découvrez et reconstituez les pièces du puzzle d’un secret bien gardé!Mécanismes High-tech – Décors immersifs – Énigmes rocambolesques- Réservations -- Du lundi au vendredi: sur réservation par e-mail- Le samedi et le dimanche: via le site internet"
Adres: rue des carmes 26, 6900 Marche-en-Famenne
Telefoonnummer: +32493889757
Stad: Marche-en-Famenne
Route: rue des carmes 26
Postcode: 6900



op zoek naar gerelateerd: Escape room arlon, Malmedy escape room, One hour neufchâteau escape game, Enigmalock
Recensies
Heel sfeervolle escape room met een niet lineair verloop en geïnspireerd op de lokale middeleeuwse geschiedenis. De moeilijkheidsgraad zit goed, zeker voor minder geoefende deelnemers of kinderen. De uitbaters zijn heel vriendelijk, correct en creëren mee de sfeer als ze tips geven. Zeker de moeite waard als je in de buurt bent!
Onze eerste escape room, héél leuke ervaring!
Enorm verliefd op mijn broer en een vriend! De ontvangst was hartelijk, de uitleg en de context duidelijk. De sfeer is gewoon geweldig. De puzzels zijn uitdagend, zonder telescopisch te zijn en de spelleider is er altijd om je te begeleiden in geval van gebrek aan grijze massa ; Het was mijn eerste ontsnappingsspel en ik ben zo blij dat ik hiermee kon beginnen!
Een geweldige ervaring, een origineel verhaal gemaakt op basis van personages die hebben bestaan. Mooie puzzels en mechanica. Wij hebben ons geen seconde verveeld!!!! We zullen terug komen!
Een warm welkom, een goed ontworpen en uitgebreide ontsnapping en een uitzonderlijke omgeving. Goed gedaan en bedankt
Eerste ontsnappingsspel voor ons en echt aangenaam verrast. Geweldige sfeer, de tijd vliegt heel snel :. Aanbevolen activiteit.
Super leuke escaperoom! Gastheren erg vriendelijk, omgeving echt goed gemaakt middeleeuws thema. Geweldige ervaring! We zijn Nederlands en spreken maar een beetje Frans, maar ze konden een deel van het spel vertalen, dus dit was geen enkel probleem
De persoon die ons begroette was erg vriendelijk en gepassioneerd. Ze gaf ons een echte ervaring. Het decor is geweldig en het verhaal is gebaseerd op echte gebeurtenissen. Bedankt voor dit moment
Geweldige tijd voor het gezin. We waren onder de indruk van de puzzels en de enscenering. bedankt voor alles
Echt coole ervaring! Interessant en indrukwekkend mechanisme. Geweldige ervaring, raad ik aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid