facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spa Différent

Spa Différent
Adres: Dikkebusseweg 91, 8900 Ieper, België
Telefoonnummer: 057 36 60 20
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Ieper
Route: Dikkebusseweg
Huisnummer: 91
Postcode: 8900


Openingstijden

maandag: 09:00–23:30
dinsdag: 09:00–23:30
woensdag: Gesloten
donderdag: 09:00–23:30
vrijdag: 09:00–00:30
zaterdag: 09:00–00:30
zondag: 14:00–00:30

Recensies
Al jaren trouwe klant bij Annelies en Steve. Super tevreden over hun gastvrijheid, professionaliteit en enorme vakkennis. Zowel voor gelaat als lichaam ben je hier aan het beste adres!
Altijd super vriendelijk, correcte en eerlijke info. Al een tijd met LPG opgestart en snel resultaat! Super tevreden, écht een aanrader. Ondertussen ook verkocht aan de gelaatsbehandelingen en productjes die je er kunt kopen.
Vriendelijk onthaal. Men kijkt naar de persoon zelf met een op maat gemaakt schema voor hetgeen je zelf sportief wilt bereiken. Een aanrader!!
1Woord voor vanavond...ZALIG!!! Genoten van het eerste tot het laatste moment !!! Sauna, perfect heet op temperatuur, zoals het hoort, idem van het stoombad en de jacuzzi , deze had zalige massagestralen nPerfecte en vriendelijke uitleg gekrzgen van de eigenaar alsook de extra's erbij zijn zeker een pluspunt!!! Wij komen zeker nog terug.
Eerste massage en zalig bevonden. Echte aanrader. Wij hebben een duo oosterse massage van 60 minuten geboekt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid