facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spécialiste du Matelas

Spécialiste du Matelas

Info

Depuis 1994, Alain Jamaer poursuit le même but: vous faire passer de bonnes nuits, paisibles et réparatrices. Votre conseiller en literie, confort de sommeil et bien-être.

Geschiedenis

Comme son nom l’indique, le Spécialiste du Matelas est votre conseiller pour tout ce qui touche à la literie, à votre confort de sommeil, et donc, bien sûr, à votre bien-être !
Matelas, literie, sommier, oreiller, Tempur, Auping, Bultex, Lattoflex… le monde du sommeil n’a aucun secret pour nous.

Nous sommes avant tout une équipe, à la recherche permanente du meilleur produit, de la solution la mieux adaptée à votre confort santé et à votre budget.

Le Spécialiste du Matelas a réuni dans plus de 600 m2 tous les éléments adéquats pour vous faciliter cette tâche ardue qu'est la recherche du repos idéal indispensable à votre bonne santé.
Le Spécialiste du Matelas n'est pas un simple magasin. Il est, sans conteste, l'espace repos le plus professionnel de la province de Liège.



Adres: 130 Route du Condroz, 4121 Neuville-En-Condroz, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0) 4 371 90 55
moc.saletam-ud-etsilaiceps-el@ofni
Stad: Neuville-en-Condroz
Route: 130 Route du Condroz
Postcode: 4121


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30
Zondag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Le Roi du Matelas, Literie Prestige
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poils et Plumes Neupré Poils et Plumes Neupré 441 meter Vriendelijke mensen
Laury.D Neupré Laury.D Neupré 903 meter <span class="f5axBf"
Minute-gadget Minute-gadget 1 km Minute-gadget vous propose une boutique en ligne contenant des gadgets (du fun jusqu'...
Recensies
De prijzen zijn vrij duur, maar de kwaliteit is er, het is een kleine winkel, maar het personeel is erg gastvrij en adviseert je heel goed
Prima winkel met kwaliteit! Zeer warm welkom en altijd attent op klantenservice. Perfecte levering, snel een telefoontje voordat de bezorgers arriveerden en snelle en efficiënte service ter plaatse bij het ophalen van mijn oude bed en matras. Ik raad je aan als je goed wilt slapen!
Zeer goede telefonische ontvangst... Bekwame mensen, attent en goed informerend over de producten die u zoekt... Dit is al de 2e matras die bij deze verkoper op hun website is gekocht voor levering in FRANKRIJK. Ik raad deze winkel aan.
Pas op voor dit magin, online kopen. hij heeft me opgelicht tijdens de eerste aankoop, originele tempur matras 180x200cm elite, ik heb dikte 25cm elite besteld en betaald, factuur ter ondersteuning als hij ontkent. Ik realiseer me dat hij een 19cm heeft afgeleverd! dus bedankt meneer de oplichter. Ik realiseerde me te laat, tijdens een tweede bestelling, van 2 tempur matrassen 90x200, een van de twee kwam niet overeen met de dikte of met het type het was geen origineel. Hoewel ik het tijdens de bezorging opmerkte, had de bezorger orders om de matras niet terug te nemen en vertrok, mij achterlatend met deze ongewenste matras, hij zorgde er ook voor de verpakking terug te nemen. Hij was altijd aan de telefoon terwijl de winkel de instructies gaf. Aan de andere kant weigerde hij me de winkel door te geven, die uiteraard voor mij onbereikbaar werd, noch telefonisch, noch per e-mail. Ik had de politie moeten bellen, maar ik had de eerste zwendel nog niet ontdekt en had er nog steeds vertrouwen in... De winkel antwoordde me eindelijk toen ik een andere telefoon gebruikte dan de mijne, en vroeg me om de matras in de verpakking terug te sturen als Ik wil het vervangen, terwijl de bezorger er alles aan deed om het terug te nemen! voor dit feit werd ik gecontroleerd dat de vorige matras een elite zou zijn 25cm en daar ontdekte ik dat ik al was opgelicht tijdens de eerste bestelling: de matras is slechts 19cm!!! Het probleem is dat ik in Frankrijk ben, dus een gerechtelijke procedure starten in België is ingewikkeld. daarom heeft de oplichter zijn zet ineens goed berekend. Juichen. Het is aan jou, maar pas op, aarzel niet om het etiket van het artikel te controleren voordat de bezorger vertrekt en de dikte te meten. Aarzel niet om de politie te bellen als de bezorger weigert het artikel terug te nemen, want hij heeft beveelt het artikel niet terug te nemen. dwing hem ook om je de verpakking achter te laten ... Ik raad het niet aan. dergelijke praktijken zijn beschamend. Scam. Nee, maar het antwoord: niet bij ons!! u wilt echt dat ik de e-mails en facturen van de heer Alain Jamaer op internet zet, en ook de kopie van mijn telefoongesprekken. Nou, het doel is om mensen te waarschuwen... Ik zie dat je erg sterk bent. Voor mensen, aarzel niet om contact met mij op te nemen, ik lever alle bewijzen en vermijd deze begaafde oplichter. Goed gedaan meneer.
Ik had twee matrassen nodig voor een vriend die een camper heeft, ik bestelde de matras voor het centrale bed 22cm dik en een matras voor het hefbed 12cm. Ik had 's ochtends besteld en had ze eind van de middag nog dezelfde dag in huis!! Fantastisch ! En niets te zeggen! Vriendelijk onthaal aan de telefoon en bij ontvangst van de goederen Echt een aanrader! Aarzel niet om een ​​bestelling te plaatsen door de juiste afmetingen op te geven en je krijgt waar je om vroeg!! Geweldig ! Nogmaals bedankt meneer voor uw ernst, uw bekwaamheid en uw stiptheid!!
Altijd onberispelijk welkom Zeer efficiënte, snelle en perfecte levering Ik raad het ten zeerste aan
Omdat ik in Parijs woonde, belde ik nog steeds naar België om de beschikbaarheid van een eersteklas matras te achterhalen, omdat de leveringstermijn in Frankrijk te lang was. Deze winkel is erin geslaagd om de vertraging met 2 weken te verkorten, zonder onaangename verrassingen bij aankomst!!! Alain, die voor me zorgde, stelde me tijdens de bestelling gerust door regelmatig contact op te nemen met de fabrikant. Ik ben het toen gaan ophalen bij hun depot. En als kers op de taart was de prijs veel goedkoper dan in de regio Parijs. Eerlijk aanbevelen
Maar ouders waren daar al klant, ik volgde hun advies op en ik ben niet teleurgesteld met mijn eerste aankoop voor mijn poetsbeurt
Geweldig welkom zodra je de winkel binnenkomt - geduld van het personeel alles kan getest worden - degelijk advies - deadlines gerespecteerd - het personeel belt je op voor de levering - perfecte installatie uitzonderlijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid