facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sp.a 9050 Ledeberg-Gentbrugge

Sp.a 9050 Ledeberg-Gentbrugge

Info

curieus is een sociaal-culturele vereniging. We organiseren activiteiten met een lage drempel voor een divers doelpubliek.



"Fietsen - scooters - brommers herstel en verkoopSpecialiteit restauratie oude brommers"
Adres:
Stad: Gentbrugge



op zoek naar gerelateerd: The Golden Wellness, Welness Gent, Goedkope sauna Gent, Beauty arrangement Gent, Wellness 24 7, Sauna Gentbrugge, Thermen Gent, Privé zwembad Gent
Recensies
Enkele weken geleden bracht ik mijn scooter binnen met de vraag of deze binnen enkele dagen klaar kon zijn. Indien dat niet mogelijk was, kon ik op een ander tijdstip langskomen. Aangezien ik de scooter nodig had voor mijn werk en het tevens tijd was voor onderhoud, verzekerde de betrokken persoon mij dat dit geen probleem zou zijn. Echter, afgelopen vrijdag heb ik herhaaldelijk geprobeerd contact op te nemen om te informeren of de brommer gereed was, maar ik ontving geen reactie. Op zaterdag belde ik met de desbetreffende persoon, die zonder enige terughoudendheid meedeelde dat hij momenteel op vakantie was. Hij liet weten dat het nog ongeveer een week zou duren voordat de scooter klaar zou zijn. Toen ik hem herinnerde aan zijn belofte om de scooter op de afgesproken datum gereed te hebben, aangezien ik deze voor mijn werk nodig had, reageerde hij geïrriteerd. Ik vroeg of ik de scooter kon ophalen en het onderhoud elders kon laten uitvoeren, maar dit verzoek werd door hem afgewezen. Uiteindelijk werd de dag waarop de persoon beloofd had dat de scooter gereed zou zijn, nog enkele dagen later. Bij het ophalen van de scooter bleek dat de persoon zonder enig overleg onderdelen had vervangen die volgens hem defect waren, wat me aanzienlijk meer kosten met zich meebracht. Dit leek me onwaarschijnlijk, aangezien dezelfde persoon deze onderdelen kort daarvoor nog had vervangen. Kort na mijn vertrek viel de scooter al stil, slechts enkele straten verderop. Een andere monteur constateerde dat een kabel kapot was door gebrekkig onderhoud. Ik ben diep teleurgesteld in de verleende service. Ik zal hier in de toekomst geen gebruik meer van maken en ik raad anderen ten zeerste af om hier zaken te doen. Hoewel een collega me gewaarschuwd had, had ik me niet kunnen voorstellen dat de kwaliteit van de dienstverlening zo ondermaats zou zijn.
Mijn broer en mijn vriend zijn bij hem langs geweest in het begin was hij vriendelijk Mijn broer vraagt wat de prijs zou zijn voor hem origineel te zetten en mbk booster het zou aan en €750 €800 zijn men broer moest da bespreken eerst en het ging voor het momemt niet gaan dus mijn broer wou zijn brommer terug mee nemen ze hebben daar en uurtje gestaan bij hem en mijn broer moest voor da half uur te betalen omdat hij gewoon uitleg gaf en omdat ze tijd van hem pakte ma sorry gij verdient echt geen sterre Op einde brutaale mond omdat het niet door ging zeggen dat andere slecht is ma gy zij nog slechter ze manneke
Kleine zaak, maar je merkt dat de eigenaar Sven een man is met vakkennis. Heel vriendelijk onthaald. Bromfiets laten depanneren nadat hij helemaal niet meer reed en volledig terug werkend/rijdend teruggehad! Heel tevreden!
Deze hersteller is ver van aan te raden. Brommer na 2 weken nog steeds niet hersteld. Onduidelijk verhaal over onderdeel dat te lang onderweg was zonder te verwittigen. Geen transparante communicatie, onvriendelijke behandeling . Zeer bot en nors in de omgang. Brommer daar weghalen was de enige oplossing.
Ben heel blij dat ik deze plaats heb leren kennen, mooie werkplaats en gaat gestructureerd te werk met veel kennis oldtimers, hele goede service en vriendelijkheid als geen ander gegarandeerd een toplocatie voor onderhoud als make-over van je oldtimer honda DAX, oldtimers in het algemeen
Echt een vriendelijke en goede man ! Dankje om het zo snel te herstellen en alles uit te leggen en te tonen wat er mis mee was en een corecte prijs en vlotte afhandeling
Zeer snelle en goede service. Gaf veel informatie over hoe de reparatie is verlopen. Heel tevreden van mijn gemaakte bromfiets!
Heel goeie service gehad voor de 2e maal bij het herstellen van mijn peugot fox. Mijn brommer binnen een aantal dagen terug gehad plus voor een correcte prijs. Heel tevreden!
Efficiënte en goed geleverde prestaties. Sven de eigenaar zal altijd, daar waar hij kan, helpen en heeft duidelijke passie voor zijn werk.
Ben er in december voor de eerste keer geweest en betaald. Nog altijd geen factuur. Zijn uitleg " ik heb 3 maanden de tijd. Enkele weken later teruggegaan voor een aanpassing die niet voor honderd procent gelukt is . Betaald en nog altijd geen factuur. In februari terug geweest voor de facturen en uitgescholden geweest en verbod gekregen om nog in zijn winkel te komen. Uitleg : ik heb 3 maanden de tijd. Ter info: Een nieuwe fiets moeten komen. 3 000 euroDe andere was verpruts. Direct betaald en direct de factuur meegekregen. De jouwe nog steeds niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid