facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sowl

Sowl

Info

° Creative Kitchen °
Build your own bowl with natural ingredients !



"“Sowl food, for every mood”Your mood can be changed by the right food and allows you to boost your positivity. Do you need more energy, want to clean your body or crave for a guilty pleasure? At Sowl you can tell us your mood and we will choose your food."
Adres: Rue de la Loi 238 Wetstraat 238 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 792 57 79
Stad: Brussel
Route: Rue de la Loi 238
Huisnummer: Wetstraat 238
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 07:30-18:00
Dinsdag: 07:30-18:00
Woensdag: 07:30-18:00
Donderdag: 07:30-18:00
Vrijdag: 07:30-18:00
Zaterdag: 11:00-16:00

Recensies
Comida excelente. Legumes sempre frescos. Boas combinações de prato e pode se escolher os ingredientes. Pagamento por cartão. Tem alguns lugares sentados com fichas para carregamento de telemóvel. Sumos naturais e saborosos. Com esplanada. Recomendo.
Allereerst hou ik van het zelfbedieningsconcept van bestellen en hoe ze slechts een woord bedenken voor klantreferentie ze zullen je ernaar bellen wanneer de bestelling is voltooid. Ten tweede is de portionering precies goed voor de lunch. Het is niet te veel en niet te weinig. Ten derde, ondanks dat het hoogtepunt van de lunch was, slagen ze er nog steeds in om te glimlachen bij het geven van de bestelling. Het is belangrijk voor klantenservice. Ik denk dat voor verbetering de service een beetje moet verbeteren. Dat is slechts een klein probleem dat kan worden verbeterd. Bedankt voor de leuke ervaring, Sowl Schuman. We zullen zeker weer bezoeken.
De rijkste porren van Brussel. De groenten zijn supermals, vers ... de portie is voldoende. De sensationele tomatensoep, de juiste zuurgraad. GefeliciteerdEten: 5/5
Fatsoenlijk, hart en gezond eten. Goede portiegroottes, hoewel niet elke optie op dezelfde manier raakt. Ik heb het zelf gemaakt en de prijs liep snel op. De gestoomde broccoli was niet mijn favoriet en de kip zag er niet de meest verse uit. Al het andere was geweldig en ik zal terugkomen.
Het was mijn favoriete plek om uit eten te gaan, maar ik geloof dat ze nu gesloten zijn :' Edit: GUYSSS, ZE ZIJN BACKKK!! Ik dacht dat ze definitief gesloten waren omdat er geen communicatie was, maar het blijkt dat ze gewoon een nieuwe naam hebben gekregen.
Echt een leuke plek voor een snelle maaltijd, zowel om mee te nemen als om daar te eten, er zijn niet veel zitplaatsen, maar het eten is echt heel goed, gezond en biologisch. Dankzij de computers bij de ingang kun je je eigen gepersonaliseerde bowl samenstellen met de ingrediënten die je lekker vindt of een van de vooraf ingestelde bowls kiezen! Echt een aanrader.
Een van de beste saladespots in Schuman met als troef dat het tot laat in de avond open is. Zou altijd elke "aangepaste salade" aanbevelen, echt leuk van dit concept.
Het eten is goed maar had wat meer smaak mogen hebben. Ik vind het leuk dat ze de calorieën van elke kom laten zien. En je weet precies wat erin zit en kunt aanpassen. Tijdens de lunchpauze staat er een hele lange rij dus niets voor een snelle lunch.
Lekker, gezond, vers... wat anders? Heerlijke maaltijd georganiseerd dankzij Sowl. Gevarieerde, stevige en creatieve gerechten, zeer delicate melanges van smaken, heerlijke groenten, elegante en natuurvriendelijke verpakkingen... onze smaakpapillen hebben het ongelooflijk naar hun zin gehad. En een foutloos bezorgsysteem. Dank u dank u en ga zo door met het goede werk.
Seizoensproducten worden met de grootste zorg bereid om zowel lichaam als geest te voeden. Samenstelling van mijn kom ingrediënt per ingrediënt, waarbij de voedingswaarden nauwkeurig en met een zeer gewaardeerde transparantie in de gaten worden gehouden. Kcal, eiwitten, koolhydraten, lipiden, natriumgehalte en allergenen. De kleine +? Samen tegen verspilling. Bij SOWL is plastic UIT! Korting van -5% als ik met mijn herbruikbare kom of mijn koffiemok naar het restaurant kom. Een reeks BPA-vrije herbruikbare containers is ook direct ter plaatse te koop en dat is CANON! Gecharmeerd door een warme, snelle, gezonde en onberispelijke hygiëne waar ik erg gevoelig voor ben. Ik beveel de heerlijke ontbijten aan, of ze nu zoet of hartig zijn, de gastronomische salades warm en koud en de sappen à la minute. Gewoon een topervaring en een waar genoegen om gezond te eten.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sowl.

Brussel salade

openingstijden, locatie, vervoer. Rue de la Loi 238 brussel vers fruitsap & smoothies kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sowl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sowl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sowl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Exki Schuman Exki Schuman 21 meter Druk bezochte plaats. De broodjes zijn wel hard , maar al bij al een goede plaats om ...
Guapa Schuman Guapa Schuman 46 meter Perfect Bang Bang genomen na een lange fietstocht
Bon Bon 46 meter Vertaald door Google Ik kreeg van mijn trajectbegeleider in MM te horen dat ik missch...
Pulp Pulp 113 meter
New Way Coffee New Way Coffee 145 meter Klantenvriendelijk personnel
T14 T14 257 meter
Exki Froissart Exki Froissart 286 meter Prima mijn tijd doorgekomen met lekkere chocolademelk.
EXKi EXKi 325 meter
Chez Mauricette Chez Mauricette 477 meter Dicht bij het Noord Station ging ik een eerste keer naar Mauricette. Zal helaas ook d...
Guapa Guapa 690 meter
L'Expresso L'Expresso 711 meter Snel efficiënt lekkere broodjes en eenvoudige gerechten ideaal voor quick lunch
Bagel Corner Bagel Corner 868 meter Ik at hier een heerlijke bagel die me bíjna aan New York deed denken! en werd zeer vr...
Exki Place du Luxembourg Exki Place du Luxembourg 886 meter Ik kom er zeer regelmatig een koffie drinken. Ik vraag dan altijd een koffie met een ...
Tout Bon Tout Bon 967 meter Aangename locatie goede bediening ben daar regelmatig ook de kwaliteit van de aangebo...
Kamilou Kamilou 990 meter Multiculturele tent in de Europse wijk. Sexy gerechtjes en véél beau-monde. Zou in ...
Exki Tongres Exki Tongres 1 km Veel bio, veel variatie, vriendelijk personeel.
Letiuz Salad Bar Letiuz Salad Bar 1 km Vertaald door Google Goed, maar een beetje krap in porties. Het is alweer een paar m...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid