facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SOUNDPLUG

Info

SoundPlug is een online platform voor het mixen & masteren van Hip-Hop & R&B vocalen (opnames). Wij zorgen ervoor dat jouw muziek geweldig klinkt!

Geschiedenis

SoundPlug is een online platform voor het mixen & masteren Hip-Hop & R&B vocalen (opnames). Wij zorgen ervoor dat je muziek geweldig klinkt!



"4 multi-purpose recording studios. Online Mixing & Mastering Platform. The place to be to get the right sound! More info on our website"
Adres: Diksmuidelaan 36, 2600 Antwerpen
Stad: Antwerp
Route: Diksmuidelaan 36
Postcode: 2600



op zoek naar gerelateerd: Online mixing, Online masteren, Studio sessie boeken, Audio studio huren, Producer studio huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sint-Norbertuskerk Sint-Norbertuskerk 989 meter Mooi klinkend orgel!
Sint-Norbertuskerk Antwerpen Sint-Norbertuskerk Antwerpen 1 km Mooie kerk, open, schitterende orgels.
SoundinMotion SoundinMotion 1 km promoting adventurous music and things
Poolside Studio Poolside Studio 1 km Cosy project studio for writing, pimping, producing, recording and mixing your tracks...
High Music Records High Music Records 2 km Info
High music records verzorgt de muziek productie van verscheidene artieste...
Bad Habits Antwerp Bad Habits Antwerp 2 km Hier moet je gewoon zijn op vrijdagavond in Antwerpen! Geweldig concept, zaal is ook ...
LARS by Turnlab LARS by Turnlab 3 km Super vriendelijk personeel. Echte hulp als er iets met je synth scheelt. Jomox xbase...
Antwerp Music City Antwerp Music City 3 km Speciale plek in Antwerpen!! Zeer verrassend en leuk
Tapelab Tapelab 3 km Als DJ/producer heb ik een cursus van 30 uur gevolgd bij Pascal met als doel om mijn ...
Studio Alles Studio Alles 3 km Studio Alles = Audio, Graphic, Interior Design Studio.
zuper zuper 3 km You can listen to some simple love songs, always "one step ahead of the blues". A m...
Hydrophone Hydrophone 3 km Depot Nr 81753-01 BBIE
Studio 220 Studio 220 3 km N8N (artist) IMAGINATHAN (studios) THE LOVE BELOW (events) N8N REMIXED (The DJ side o...
Forest Walker Records Forest Walker Records 3 km Soundcloud: www.soundcloud.com/forest-walker-records Demos: roel@forestwalkerrecords....
Nice-Recordings Nice-Recordings 3 km Super vriendelijke mensen en alles klonk direct super : dankuwel
Earbug Earbug 3 km Stijn Cole is a composer / producer based in Antwerp. Do you have a project? Don’t h...
Killart's Killart's 3 km Goede ontvangst, interessante werken te zien.
Recensies
Super! Teambuilding met collega's... aangenaam verrast! Leuke ervaring, goed gelachen! Ephrain was heel behulpzaam. Bedankt!
Zeer mooi, professioneel ingerichte studio's. De eigenaar is heel klantvriendelijk en geeft je bij je eerste keer een rondleiding en een introductie van het gehele soundplug complex. Ik ben er sinds kort nog maar voor de eerste keer geweest maar dit zal niet bij deze ene keer blijven!!
Mijn eerste ervaring met soundplug was geweldig. Naast het feit dat hun service prijs/kwaliteits gezien niet beter kan, zijn de mensen die daar werken ook zeer behulpzaam. Zeker van plan om nog vaker te komen want een sound zoals deze zul je nergens anders vinden.
Altijd een zeer aangename ervaring gehad bij Soundplug. Uitstekende engineers met verstand van zaken die je altijd een stap voor zijn en je ook echt helpen om je tracks tot hun recht te brengen. Zeer goeie service en contact, ook na de sessie stonden ze klaar voor eventuele aanpassingen aan de opname. Zeker een aanrader voor producers en artiesten. Ik zou zeggen. Twijfel niet en boek je sessie!
Een goede muziekstudio gaat niet alleen om goed geluid, effecten of professionele apparatuur. Ook de sfeer in de studio en de mensen waarmee je werkt zijn erg belangrijk. Vibe in Soundplug is geweldig, engineers willen je echt helpen en samen met jou naar de beste oplossingen zoeken om het eindproduct van de hoogst mogelijke kwaliteit te maken. De postproductie en mix klinken professioneel, top niveau. Ik raad deze studio aan aan iedereen die op zoek is naar een professionele omgeving en top sound tegen een betaalbare prijs!
Soundplug, DE beste studio van Antwerpen. Ze hebben geweldige engineers met hun eigen talenten en sterkte. Ze hebben gewerkt met mensen zoals josilvio , Bryan mg en veel andere dit toont aan dat ze een niveau hoger zijn. Ze hebben ook verschillende keuzes van studio’s waar je van kan kiezen, ze zijn er allemaal anders uit maar hebben dezelfde kwaliteit! Er is geen betere plaats voor je sound dan soundplug.
Soundplug en hun service is gewoon het beste wat er is in België! Ze zijn super eerlijke mensen en sessies zijn altijd gezellig! Alle engineers zijn ook echt goed in wat ze doen en zijn chille guys! Big up naar Efra en Manasse!
Ik kom ongeveer al 2 jaar bij soundplug en ik ben altijd tevreden als ik buiten wandel na een sessie. Er wordt echt geluisterd naar de artiest en tegelijk geven zij ook hun mening over de track. De mix en mastering is ook van topkwaliteit. Ze stellen je zeker niet teleur!
Soundplug is een hele mooie studio. Soms wordt ik sprakeloos as ik dit studio zie. Ik ben heel blij dat jullie al een win actie geven. Voor mensen die niet naar een studio kunnen gaan. Dat doen niet veel studio’s hoor daarom vind ik dat een uitstekende studio is. Ze geven hele mooie kansen aan mensen. Vaak twijfel ik soms maar aan dit twijfel ik niet. Beste spounplug.
Wil je goede service, kwalitatief te werk gaan dan ben je op de juiste adres, top kerels die te werk ze doen hun best en uw resultaat is beter dan dat je verwacht, ik ben bij meerdere studio's geweest maar deze studio is anders dan andere. Voel me gewoon thuis. Doe zo verder .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid