facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SOS24/7

Adres: , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0484 70 96 56
Stad: Brussel
Postcode: 1000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oscar & Lilli Oscar & Lilli 184 meter
Sos Urgences Sos Urgences 807 meter
Plombier7sur7 Plombier7sur7 868 meter
Mister Débouchage Mister Débouchage 973 meter
Technichauff Technichauff 1 km Snelle en vriendelijke dienst.
Mr Plumber Mr Plumber 1 km
My Comfort My Comfort 1 km Vertaald door Google Aangenaam verrast! Zelden vindt u een bedrijf dat zo goed loopt:...
Sanitechnique Sanitechnique 2 km Komt al hun beloften na, zeer open communicatie, werk is zeer kwalitatief. Een grote ...
Recensies
Ze zeggen dat ze Viessmann kennis hebben op de website maar hebben geen stukken bij als ze ter plaatse komen. Verplaatsing kost was al 120€ “diagnose” 95€ en ze hebben uiteindelijk niet eens een correcte diagnose gesteld. De kostprijs voor herstelling waarvoor een 2e afspraak nodig zou zijn was dan “plots” geschat op 650€. Dit is waanzin, we hebben ze niet terug laten komen omdat we dit niet vertrouwden. Ze kwamen meer dan een uur te laat en voor de tweede interventie hebben ze ons een ganse dag laten hangen. Die hebben we uiteindelijk ook afgeblazen. En terecht; onze originele installateur kwam langs en had op 20 minuten het probleem verholpen. Helaas hebben we dus wel 215€ uitgegeven voor he-le-maal niets. Dikke afrader!
Degoutant: 477€ om op een knop te komen drukken, dit is pure afzetterij! Vooral omdat er aan de telefoon gewoon gesproken wordt over 80€ voor de interventie. Wij hadden wel verwacht dat het misschien 200€ zou kosten, maar dit is echt diefstal! Wie samen klacht wil indienen via test-aankoop, graag!
Probleem was snel opgelost maar de factuur is belachelijk. Om een sifon van een douche te vervangen en wat verlichting te herstellen kregen wij een factuur van 1400euro. Dit was nog geen uur werk dus bel deze alstublieft niet!
492€ om onverrichter zake na 20 minuten weg te gaan!!! Mijn gewone verwarmingsinstallateur kwam dezelfde dag en herstelde de panne op dezelfde tijd voor geen 200€... Zij lieten mij wel een voorstel achter om een nieuwe brander te kopen van meer dan 2000€... Je inviteert "Tiptop Services" en je krijgt SOS247 over de vloer... Op voorhand is het dus niet mogelijk te informeren....
Blijf weg van deze bedriegers! Eerst 60 euro meteen te betalen alvorens ze beginnen voor “verplaatsing”. Vervolgens 200 euro voor “diagnose” alvorens ze een schroevendraaier bovengehaald hebben. Pure afzetterij! Ik heb eerst drie uur kunnen wachten om ze dan na vijf minuten de deur te wijzen!
Slecht werk overdreven dure verplaatsingskosten ze kennen hun job niet rekenen veel te veel aan voor werk dat ze nooit geleverd hebben. Mensen laat dit bedrijf nooit werken bij jullie thuis of teken nooit een bon of nota af want dan ben je akkoord met hun oplichting.
Het zijn oplichters. 600 euro betaald en ze hebben niks hersteld. Ze laten u een bestelbon tekenen alvorens te beginnen en dan achteraf schrijven ze zelf bedragen erop met jouw handtekening eronder. BLIJF WEG VAN HUN
440 eur ex btw aangerekend om mij te vertellen dat de boiler stuk is. Dat had ik telefonisch al doorgegeven. Ik zou die 440 eur kunnen recupereren wanneer ik een volledig nieuw verwarmingstoestel koop. Pure oplichting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid