facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SoReina Beauty Styling & Make-Up Studio

SoReina Beauty Styling & Make-Up Studio

Info

* (Bruids) Make-Up - Maquillages (Mariées)
* Soins visage/corps - Gelaats-en lichaamsverzorging
* Kleur-en Stijladvies - Conseils couleur/style/Image
* Gellak - Manicure
* Hairstyling
* Personal Shopping - Shopping Assistant
* Relooking

Geschiedenis

* (Bruids) Make-Up - Maquillages (Mariées)
* Soins visage/corps - Gelaats-en lichaamsverzorging
* Kleur-en Stijladvies - Conseilles couleur/style/Image
* Gellak - Manicure
* Hairstyling
* Personal Shopping - Shopping Assistant
* Relooking



"SoReina is jouw TRANSFORMATION COACH voor een krachtige versie van jezelf.Dit doen we obv 3 pijlers:Skin.TransformationsStyling TransformationsClear Mineral Make-Up TransformationsOnze behandelingen focussen op natuurlijke huidverbetering. Ons doel? Jou zelfzeker in jouw huid voelen. Zen momenten zijn in elke behandeling verwerkt en dankzij medische apparatuur mogen wij ons een medisch huidinstituut noemen.SoReina is gespecialiseerd in Natural Face Lifting via bindweefseltechnieken en het meest krachtige non chirurgisch facelift toestel op de markt!SoReina biedt ook coachings aan voor een zoektocht naar jouw persoonlijke stijl.SoReina is specialist in Clean Mineral skincare Make-Up & heeft jarenlange ervaring in bridal styling."
Adres: Rue Du Gros Chêne 126, 1480 Saintes, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0478624824
Stad: Saintes
Route: Rue Du Gros Chêne 126
Postcode: 1480


Recensies
Ik ben bijna een jaar gelede begonnen met de producten van Glo en Heliocare die ik heb leren kennen dankzij Reina. Ik ben haar zo zo dankbaar. Mijn huid ziet er zoveel beter uit sinds ik gestart ben. Reina heeft echt veel kennis en je krijgt super veel info over elk product afzonderlijk. Niet alleen hoe je het moet gebruiken maar ook wat erin zit en wat het met je huid doet en dit vind ik toch wel belanrijk ! Bedankt Reina voor alle info, de goeie hulp en om me de juiste producten te leren kennen, ik wil nooit meer iets anders
Ik ga heel graag langs bij Reina en mijn mama trouwens ook. We gebruiken al geruime tijd de skincare en nu ook make up van Glo en onze huid ziet er tiptop uit. Reina is heel erg beschikbaar en we kunnen steeds met al onze vragen bij haar terecht. En wat heel belangrijk is: we krijgen ook steeds een heel eerlijk advies. Reina kent haar vak door en door en we weten allemaal dat ze zich regelmarig bijschoolt. Dit alles maakt dat ik mijn huid aan niemand anders toevertrouw dan aan haar ;-.
Reina heeft er voor gezorgd dat ik er op mijn mooiste dag fantastisch uitzag! Haar make up en kapsel sessie bij aanvang van mijn trouwdag was zalig rustgevend. Mijn kapsel was fabuleus en bleef de hele dag goed zitten. Mijn naturelle make up zorgde voor de mooiste versie van mezelf. Ik straalde de hele dag, dankzij Reina! merci!!
Reina geeft de nodige professionele uitleg en sturing bij het kiezen van de juiste producten voor je huid! Ook de spraytan is super aangenaam voor als je wil stralen met een egaal bruin tintje. Reina ontvangt je steeds met de glimlach en bezorgt je instant happiness waardoor langsgaan altijd een goed idee is!
Super goed ontvangen. Reina wil ook mooi werk leveren in functie van je leven en wat je nodig hebt door ook vragen te stellen. Geeft mooie en goeie ideeën die bij je persoon en uiterlijk passen. Ze laat de positieve eigenschappen van je uiterlijk mooi uitblinken zonder te overdrijven. Top werk. Een echt aanrader!
Superervaring gehad bij Soreina! Perfecte productkennis gecombineerd met een warme,charmante aanpak..dat is Reina ten voeten uit! En natuurlijk ook een mooi resultaat als gevolg. Bedankt Reina, dankzij jou was mijn dochter “the star of the night”!
SUPER! Ben er met een super goed gevoel vertrokken. Heb de juiste en nodige uitleg gekregen over mijn huid. Soreina verkoopt ook de aangepaste producten. Je krijgt op maat wat bij jou past van behandeling. Ik ga zeker terug.
Onze make up laten doen, WAW WAW,, kregen veel complimentjes !!! Super lieve dame en we schitterde gelijk 2 diamantjes . Echte aanrader!! Dank je wel
Een fantastisch persoon die altijd met raad en daad klaarstaat ook op dagen dat ze niet werkt en zelfs in het weekend en ook 's avonds na de uren....waar vind je nog zulke personen....plus de kwaliteit van de producten die ze jou aanbeveelt zijn op jou maat qua verzorging. Echt een top vrouw met top producten. Eens je er bent geweest ga je zeker en vast terug.
Reina is een zeer professionele dame met kennis van zaken. Voor iedereen een verzorging op maat, ook voor mijn tienerdochters.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid