facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sonar Soundlab art project

Info

Sonar is een artistiek project, gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Sonar komt van de speelse afkorting Sound 'n Art.

Geschiedenis

Sonar Soundlab is een artistiek project van Jeugdcentrum Den Eglantier.

Sonar is een artistieke vrijhaven rond geluid. Een plek waar jongeren uit Sint-Niklaas en Vlaanderen hun plek krijgen om met geluid in de breedste zin aan de slag te gaan.
Een plek waar onder begeleiding artistieke experimenten rond geluid en luisteren ontwikkeld, verzameld en getoond worden aan een breed publiek. Een plek waar samenwerkingen met partners zoals Aifoon en het Cultuurcentrum van Sint-Niklaas vorm gegeven worden. Steeds vertrekkend vanuit de kern, luisteren en geluid, maar evenzeer steeds open voor andere disciplines en inzichten. Sonar Soundlab: een plek waar graag geluisterd wordt.


Adres: Apostelstraat 13, 9100 Sint-Niklaas
Stad: Sint-Niklaas
Route: Apostelstraat 13
Postcode: 9100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D'Academie Beeld van Sint-Niklaas D'Academie Beeld van Sint-Niklaas 468 meter Stedelijke Academie voor Schone Kunsten Sint-Niklaas
PERRON 87 PERRON 87 474 meter Zeer vriendelijk onthaal, behulpzaam en niet opdringerig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid