facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Somers nv

Somers nv

Info

NV Somers is een familiebedrijf dat uitgroeide tot een toonaangevende leverancier van ijzerwaren en gereedschappen. Bijna 100 jaar ervaring liggen aan de basis van een uitgesproken vakmanschap.

Geschiedenis

IJZERSTERK IN IJZERWAREN EN GEREEDSCHAPPEN

NV Somers is een familiebedrijf dat uitgroeide tot een toonaangevende leverancier van ijzerwaren en gereedschappen. Bijna 100 jaar ervaring liggen aan de basis van een uitgesproken vakmanschap.



Inzet en passie drijven ons om elke dag het beste van onszelf te geven. NV Somers heeft ervaring in huis. Vanuit die kennis kunnen wij u gericht adviseren en begeleiden naar de optimale oplossing.



NV Somers is gevestigd te Diegem, hartje Brabant, een centrale uitvalsbasis die garant staat voor een snelle service.



NV Somers : Slechts een adres voor al uw aankopen van elektrisch- en handgereedschap !



"IJZERSTERK IN IJZERWAREN EN GEREEDSCHAPPENNV Somers is een familiebedrijf dat uitgroeide tot een toonaangevende leverancier van ijzerwaren en gereedschappen. Bijna 120 jaar ervaring liggen aan de basis van een uitgesproken vakmanschap.Inzet en passie drijven ons om elke dag het beste van onszelf te geven. NV Somers heeft ervaring in huis. Vanuit die kennis kunnen wij u gericht adviseren en begeleiden naar de optimale oplossing.NV Somers is gevestigd te Diegem, hartje Brabant, een centrale uitvalsbasis die garant staat voor een snelle service.NV Somers : Slechts een adres voor al uw aankopen van elektrisch- en handgereedschap !"
Adres: Haachtsesteenweg 16, 1831 Diegem
Telefoonnummer: 027214946
Stad: Diegem
Route: Haachtsesteenweg 16
Postcode: 1831


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Rampelberg Somers
Recensies
Zeer zeer goede winkel en werkvolk ook maar zeer zeer arrogant bazeke. Kwam me een beetje afjagen en onbeleefd doen om 16:55 omdat ik had moeten weten dat hij sluit om 17u .OMG Nee zeer arrogant persoon. Kheb boenk de spullen in m'n kar terug gelegd!!! Zeer jammer dat het zo moest lopen want zeker geen slechte winkel. Goed gerief daar.
AANRADER! Hier kan je verschillende kwalitatieve materialen kopen. Men vind hier alles van vijzen en schuurpapier tot vliegenramen en handgereedschap en machine, werkschoenen en andere beveiligingsmiddelen. Voor zowel mensen die liever iets minder uitgeven wegens weinig gebruik, als voor mensen die wel degelijk topmachines moeten hebben voor zwaardere werken. Voor ieder wat wils. 1 van de beste services, je word met de glimlach verder geholpen, zeer aangename zaak om binnen te komen en ook terug buiten te komen. Wanneer iets niet in rekken ligt, zoeken ze dit gewoon op om te bestellen.. Super! Top zaak!
Groot assortiment met een ruime keuze en vriendelijk en vakkundig personeel. Als het zou gebeuren dat Somers het niet heeft, dan wordt je een andere winkel geadviseerd die het wel heeft. Dat is pas echte klasse
Absolute aanrader om je professionele gereedschap en overige bij Somers te kopen. Ruime keuze en het personeel is zeer professioneel en vriendelijk. Nog bedankt voor de lekkere bonbons :
Dit bedrijf heeft de ALLER beste service ooit! Ze zijn echt geweldig. Beste groeten en doe zo voort ! Joachim De Munck firma Legenturia
Super vriendelijk personeel en altijd klaar om te helpen en informatie te geven
Super bediening, goede raad en tips, zeker niet te duur.
Hele goede winkel en goede service en uitleg top
Je vind hier alles ivm ijzerwaren,behulpzame man met kennis
Je vindt er werkkledij werkmateriaal. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid