facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solvas

Solvas

Info

We begeleiden KMO's en ambitieuze particulieren: verzekeringen, bankzaken, financiële begeleiding en vastgoed. We do more voor onze klanten én medewerkers.

Geschiedenis

Eén aanspreekpunt en u bent omringd door een groep aan experten. Stuk voor stuk professionelen die elk op hun domein de voordeligste tarieven en beste condities bedingen. Advies op maat, daar kan u op rekenen.

U geniet telkens van een persoonlijke begeleiding, ook buiten de kantooruren. Als onafhankelijk makelaar voorzien wij u van de meest optimale polissen aan de beste prijs/kwaliteit. Ons stappenplan garandeert u een op uw maat gesneden pakket.



"We do more! We komen dagelijks in contact met onze klanten hun levensverhaal en passie. Solvas biedt jou een totaalinzicht met oplossingen en opportuniteiten in de opbouw en bescherming van jouw vermogen. We zijn dan ook ‘more’ dan een verzekeringskantoor. Als financieel begeleider – onafhankelijk verzekeringsmakelaar, AXA-bankagent, vermogensplanner, leasingpartner en vastgoedexpert – zorgen we ervoor dat alles perfect op elkaar afgestemd is, zodat jij sterker in het leven staat.We doen met plezier ‘more’ voor jouw gezin en onderneming. Een comfortabele reis naar jouw financiële droombestemming!Solvas 70+ medewerkers 6 kantoren: Lievegem, Aalter, Maldegem & Oostende 16.000+ klanten"
Adres: Zomerlaan 1, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: 09 372 56 63
Stad: Zomergem
Route: Zomerlaan 1
Postcode: 9930


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Solvas te huur, Solvas team, Solvas Lievegem, Solvas te huur Zomergem, Solvas te koop Zomergem, Solvas Zomergem Openingsuren, Solvas inloggen, Solvas michiel
Recensies
Een beetje vreemd. Ik mailde voor een afspraak omdat ik een nieuwe makelaar zocht voor mijn verzekeringen. Ik kreeg een flashy en hip automatisch antwoord terug dat ze er mee aan de slag gingen. En ja, daar zijn ze wellicht nog mee bezig na zowat een half jaar. Om maar te zeggen dat ik geen verder antwoord meer kreeg :-.
Onvriendelijk, niet behulpzaam, zeer onduidelijk, niet correct. Hun eigen belangen gaan duidelijk voor. Hoge document kosten. Helemaal niet tevreden van hoe zij zaken doen.
Top! Een verzekeringsmakelaar die oplossingen biedt voor zowel KMO als particulieren. Sterk in vermogensbeheer, successie en financiële planning .
Vlotte & correcte afhandeling voor de aankoop van onze woning geweest. Aangename makelaars. Bedankt!
Een super vlotte afhandeling van mijn dossier door de heer Frederik De Koninck van het kantoor in oostende. Dikke chapeau #soldbyfre
Echt niet correct
Zeer snel en proactief bedrijf. Digitaal zeer sterk. Fijne samenwerking met goede mensen
uitstekende service en mooie locatie!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid