facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sollie Bvba

Sollie Bvba

Info

Sollie Bvba is gespecialiseerd in het aanbieden en installeren van zonnepanelen, de beste investering voor een optimaal energierendement!

Geschiedenis

Sollie Bvba is gespecialiseerd in het aanbieden en implementeren van totaaloplossingen op gebied van mobiele en vaste telefonie. Ons doel is bedrijven en particulieren te laten besparen op hun non-essentiële kosten. Ook wij, als een groep ondernemers uit verschillende branches, bezuinigen waar nodig.

Net daarom zien wij in dat indien men niet het juiste plan heeft, dit zorgt voor onnodige kosten. De juiste tariefformule of veranderen van operator kan u een enorme besparing opleveren. 80% van de Belgen heeft een verouderd tariefplan en is nog altijd trouw aan zijn ‘oude operator’.

Het komt er op aan om het tariefplan te vinden dat het best met uw gebruikspatroon past.
Om de goedkoopste formule te vinden is het belangrijk om te vergelijken.

Aan de hand van een analyse van de meest recente facturen, kunnen wij snel zien waar het probleem ligt en waar al dan niet bespaard kan worden. U kan de vrijblijvende analyse hier aanvragen.

Gratis professioneel advies op maat, zowel voor bedrijven als particulieren, is een dienst die wij hoog in het vaandel dragen.

Adres: Cauwerburg 44, 9140 Temse
Telefoonnummer: 0477488844
Stad: Temse
Route: Cauwerburg 44
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: Zonnepanelen B2B, Soly zonnepanelen, Soly zonnepanelen review, Zwaarste thuisbatterij
Recensies
Klantvriendelijk 0,0 !! Hoe onbeleefd kan je zijn aan telefoon! Absoluut geen aanrader!!
Bij installatie is er bevestings materiaal op een glasplaat van onze veranda gevallen. Dit ging vervangen worden. Bij het minste wind horen we een kloppend geluid van op het dak, blijkbaar is dit een vibratie van de beugels. Hier kan men niets aan doen zegt de plaatser. maar we hoorde bij een dakwerker en die zegt dat het op te lossen is maar dat heel de installatie er terug af moet. Nu 2 jaar later is de glasplaat nog steeds niet vervangen en kloppend geluid ook nog niet opgelost. Ook is een fout gebeurt met aangeven van de zonnepanelen. Want we kregen een brief van Fluvius dat de zonnepanelen niet zouden aangegeven zijn. Terwijl hij alles in orde ging brengen. Uiteindelijk is te toch in orde gebracht. Maar echt vriendelijk is hij niet altijd. Zoals bijvoorbeeld telefoon toesmijten als je nog aan het spreken bent, ....
Ben nieuwe klant stel hem enkele vragen maar geen tijd voor mij en gooit de telefoon dicht. klantvriendelijkheid = dikke nul!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid