facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solide Fitness: Kracht Kliniek - Personal Training & Voedingsadvies

Solide Fitness: Kracht Kliniek - Personal Training & Voedingsadvies

Info

De Kracht Kliniek is gespecialiseerd in begeleiding op vlak van krachtsport. Dit voor zowel (absolute) beginners als gevorderden.

Adres: Beekkant 1, 9310 Herdersem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0498750173
Stad: Herdersem
Route: Beekkant 1
Postcode: 9310


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 21:00
Dinsdag: 16:30 - 21:00
Woensdag: 16:30 - 21:00
Donderdag: 16:30 - 21:00
Vrijdag: 16:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Krachtkliniek
Recensies
Steven is een persoon met uitstekende technische kennis. Hij is empathisch en geduldig. Dit zijn allemaal eigenschappen van een uitstekende personal trainer. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Steven ken ik al jaren, en steeds was hij paraat om mij bij te staan bij sportspecifieke vragen maar ook bij andere persoonlijkere vragen. Dit wordt weerspiegelt bij de Kracht Kliniek, een zeer onderbouwde aanpak met daarnaast de heel menselijke en warme aanpak van Steven. De Kracht Kliniek kan ik dan ook voor iedereen aanraden dat zijn algemene gezondheid, alsook zijn sportspecifieke vaardigheden wilt verbeteren. Dikke pluim aan Steven!
Ik ben nu een aantal maanden in training bij Steven in de Krachtkliniek en ben enorm enthousiast over de vooruitgang die ik heb gemaakt! Na een heupblessure dacht ik dat het gedaan was voor mij met krachtsport. Steven toonde me dat dat helemaal niet het geval hoeft te zijn. Hij leerde me een evenwicht vinden tussen geduld hebben met het herstelproces, en hard werken om spierweefsel terug te versterken. Ik kan altijd terecht met vragen bij Steven en weet dat hij oprecht betrokken is bij mijn groeiproces. Waar ik even bang was ik mijn carrière in de krachtsport zou moeten stopzetten, ben ik er nu dankzij Steven van overtuigd dat ik nog maar in de startblokken sta.
Ik ben bij steven ongeveer 5 maand geleden begonnen, ik trainde dan al 10 jaar en wist dat ik echt goede begeleiding moest hebben om nog iets van spiermassa aan te zetten, na een persoon gesprek met meerdere vragen wist steven hoe ik vroeger trainde, waar ik kwetsuregevoelig voor ben en meerdere, dit viel me direct op dat het ook ECHT persoonlijke begeleiding was. Nu 5 maand verder ben ik op bijna elke spiergroep sterker worden en hier en daar lichte spiermassa aangezet, kort gezegt: tevreden en benieuwd naar de toekomst !
sportlessen gegeven door een aangename coach Steven. ! Top ! ieder op zijn eigen ritme .. Just fun is de keyword.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid