facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solid Construct

Solid Construct

Info

Laswerken op maat! Met hout afgewerkte meubel, poorten, buitenhaarden/BBQ combinaties.
Productie reclameborden & frames.
Laswerken in onderaanneming.

Geschiedenis

Solid Construct staat in voor de productie van reclameborden, -kaders, -frames, -wagens en veel meer creatieve realisaties.

Wij staan ook garant voor het ontwerpen en uitvoeren van gelaste lifestyle meubels (metaal/hout combinaties), bijpassende lichtornamenten, gietijzeren deuren en ramen voor de betere binnenhuisafwerking.

Uw tafel, stoel, kast, poort, raam...moet hersteld worden? Waar vindt u iemand die deze herstellingen voor u kan doen. Solid Construct komt bij u ter plaatse en lost uw probleem op.

Hebt u een tijdelijke opdracht waar u extra mankracht kan gebruiken, ook laswerken in onderaanneming behoren tot onze dienstenservice.

Contacteer ons en wij geven u een vrijblijvende offerte.



"Zoek je een professionele en creatieve metaalbewerker voor een perfecte uitvoering en afwerking? Iemand met oog voor detaildie jou met raad en daad bijstaat? Solid Construct staat voor kwalitatief hoogstaand maatwerk. Van duurzame laswerken totinnovatieve constructies en verfijnd smeedwerk. Serge is het eerste aanspreekpunt tot de persoonlijke service na verkoop.Een staalproject in gedachten? Wij staan klaar. Met passie en boordevol ervaring om jouw project in goede banen te leiden. Terplaatse of in ons eigen atelier bekijken we de mogelijkheden, maken een vrijblijvende offerte en begeleiden jou van ontwerp,afwerking tot plaatsing.Nood aan extra mankracht? Ook voor jouw bedrijf staat ons laswerk paraat."
Adres: Koning Leopold III laan 4, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: 0476 290394
Stad: Zomergem
Route: Koning Leopold III laan 4
Postcode: 9930


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid