facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solar Power Systems

Solar Power Systems

Info

Solar Power Systems
Verkoop - Plaatsing en Onderhoud van zonnepanelen

Geschiedenis

Solar Power Systems
Verkoop - Plaatsing en Onderhoud van zonnepanelen



"Zonnepanelen, batterijen en laadpaal installateur bij particulieren en bedrijven"
Adres: Sint Jobsesteenweg 50, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 03 640 39 50
Stad: Brasschaat
Route: Sint Jobsesteenweg 50
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Solar Power Systems Test Aankoop, Solar pro, Belgian Solar, SolarEdge, Solar powerbank, Solar Gent, Solar Power zonnepanelen, Solar Solutions
Recensies
Super ervaring ! Goede uitleg gekregen op voorhand zodat ik voor mij de beste keuze kon maken. Duidelijke communicatie, geluk met de inplanning van de installatie, die op 2,5 uur gefixt was en perfect werkt. Ik kan alles mooi opvolgen met een app. Aanbevolen door testaankoop, én een zeer competitieve prijs. Deze firma verdient echt wel 5 sterren !
De installatie is niet vlot verlopen door een aantal fouten: eerst werd er een foute transformator meegeleverd - werd snel binnen het uur rechtgezet-, dan de batterij die besteld was, werd aan een andere klant geleverd en dan nog de verkeerde zekering in de zekeringskast geplaatst. Daarbij moeten we zeggen dat de mensen hard hebben gewerkt, bereidwillig, vriendelijk, gaven goede en voldoende info en waren zelf verveeld met deze fouten. Ze hebben alles gedaan om het zo snel mogelijk op te lossen. De installatie heeft daardoor wel een week geduurd. Gelukkig hebben ze zelf de fouten ingezien en er alles aan gedaan om zo kort mogelijk op de bal te spelen en kontakt te houden. Jammer van deze fouten, anders hadden ze zeker 5 sterren gekregen, iets wat zeker de harde werkers verdienen.
Zeer tevreden.Bereikbaarheid,communicatie,personeel,prijs,leveringstijd,plaatsing,informatie over registratie bij Fluvius en aanvraag premie...alles prima verlopen. Wel regelmatig alarmmelding bij de omvormer...teveel zonnepanelen in de straat!Dit heeft niks met SPS te maken. Iedereen wil investeren in groene energie??? Fluvius zal nog veel werk hebben!!!
Duidelijk en eerlijke informatie, correcte afspraken die ook nageleefd werden en uitstekende informatie en hulp na installatie. Deze firma is een witte raaf en kan niet hard genoeg aanbevolen worden !!
Wij zijn super tevreden, zowel van de verkoper als installateurs en de service achteraf verdiend ook een dikke pluim ! Een echte aanrader.
Heel vlotte samenwerking! Afspraken werden altijd nagekomen, altijd vriendelijk bij vragen, en een probleem bij de apparatuur werd dezelfde dag nog opgelost…. Plaatsers ook heel vriendelijk
Een maand na de offerte lagen de zonnepanelen al op ons dak. Offerte werd grondig voorbereid. Kleine problemen worden snel opgelost. We zijn zeer tevreden van deze firma.
Zeer vriendelijke mensen allemaal, zowel de verkoper als de mensen op het bureel. Heel snel geplaatst ook: binnen de 3 weken was alles in orde. Hoewel er een paar operationele probleempjes waren op de dag van de plaatsing, is alles toch tiptop in orde gekomen op de dag zelf Enige minpuntje was dat de installateurs geen engels of nederlands spraken en dat alles via google translate moest lopen,wat het niet altijd even duidelijk maakte , maar toch is alles netjes geplaatst en afgewerkt. Kortom: SPS is zeker en vast een aanrader !!!!
De plaatsing is vlot verlopen. Achteraf zijn ze samen met ons op zoek gegaan naar een oplossing voor het probleem dat zich gesteld had in tussentijd. Goede service dus.
De installatie verliep zeer vlot en degelijk. Vriendelijke techniekers. Achteraf had ik nog wat info nodig, en mijn vraag werd zeer snel en efficient opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid