facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sol-E-Tech bvba

Sol-E-Tech bvba

Info

Sol-E-Tech bvba is joúw partner in zonnetechnieken en e-technieken. Verbeter de energieprestatie van je woning met zonnepanelen of een zonneboiler!

Geschiedenis

Sol-E-Tech bvba is joúw partner in zonnetechnieken en e-technieken. Verbeter de energieprestatie van je woning met zonnepanelen of een zonneboiler!
E-technieken (vloerverwarming, ventilatie, sanitaire leidingen) verbeteren het comfort van je woning en behoren ook tot ons aanbod. Zelfplaatsingspaketten met begeleiding mogelijk!



"Sol-E-Tech is een installateur van hernieuwbare energieprojecten.Verbeter de energieprestatie van je woning met zonnepanelen, een thuisbatterij en een elektrisch laadpaal en geniet dubbel van de zon dankzij een aanzienlijke jaarlijkse besparing én een beter milieu!Wij bieden iédere klant op een persoonlijke en transparante manier advies op maat en stellen een zonnetechniek voor die het best op zijn/haar noden aansluit.Onze installaties worden tot in de puntjes verzorgd en nadien blijven wij ter beschikking van de klant met onze dienst-na-verkoop.Vanuit Damme en Maldegem bedienen we klanten in heel West- en Oost-Vlaanderen.Contacteer ons vrijblijvend om een advies-afspraak vast te leggen.Hopelijk tot spoedig!Het Sol-E-Tech team"
Adres: Westkapellestraat 396 bus 42, 8300 Westkapelle (België)
Telefoonnummer: 0479/59.21.33
Stad: Westkapelle
Route: Westkapellestraat 396 bus 42
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 16:30
Dinsdag: 07:00 - 16:30
Woensdag: 07:00 - 16:30
Donderdag: 07:00 - 16:30
Vrijdag: 07:00 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Wat is autoconsumptie zonnepanelen, Laadstation zonnepanelen, Intelligent geconnecteerd laadstation optimalisatie zonnepanelen, Groothandel zonnepanelen Roeselare
Recensies
Zeer tevreden van de plaatsing, snel en proper. Vriendelijke installateurs Glen en collega, als ook de dag nadien een vriendelijke en vlotte aansluiting van de panelen. Misschien een kleine tip, de klant wat meer uitleg geven over het installeren van de app voor het opvolgen van de opbrengst van de zonnepanelen. Jullie zijn zeker een aanrader.
Heel tevreden van Sol-E-Tech. Zeer kundige uitleg en advies, snelle plaatsing en ondersteuning met keuring, aanmelding en app om opbrengst te volgen. Een aanrader, bovendien tegen scherpe prijs.
Sol-E-Tech = aanrader. Komt zijn afspraken correct na. Uitgebreide info vooraf, snelle en juiste offerte, uitstekende installatie. Ook de afwerking achteraf werd vlot verwekt!
Bij de aanvraag van een offerte ontving ik zeer snel een offerte met een correcte prijs. Ook de plaatsing en ingebruikname van mijn installatie werd zorgvuldig en vlot uitgevoerd. Ik kreeg een goede uitleg over de gebruik van mijn App zodat ik het rendement van mijn panelen kan opvolgen. Sol-E-Tech verzorgde ook dat de installatie gekeurd werd en zo vlot in gebruik genomen kon worden.
Waanzinnig goed geholpen door deze firma! Het juiste advies, niet rond de pot draaien, plaatsing gebeurde snel en feilloos, de dienst achteraf voor de keuring en aanvraag van de premie was zonder enige moeite voor hen! Klasse Willem Bulens, zo zou het altijd mogen zijn! Doe zo verder...
Waren alle ondernemers maar zo. Goede info. Offerte is de uiteindelijke prijs geen onaangename verassingen hier eerder aangename. Dikke proficiat
Topinstallatie! Mooi en zeer goed werk. Correcte afspraken, snelle service en prima afhandeling. Een absolute aanrader.
Zonnepanelen laten plaatsen. Deze mannen kennen hun vak. Aanrader zeer tevreden
duidelijke en transparante uitleg door Glenn, maakt tijd voor de klant z'n verzuchtingen. installatie efficient en correct uitgevoerd. in het kort, team Sol-E-Tech komt z'n afspraken na & verdient 5 sterren. vele anderen kunnen hieraan een voorbeeld nemen. JV
Wij zijn heel tevreden over onze keuze om met Sol-E-Tech in zee te gaan. Vanaf het eerste contact tot na de plaatsing verliep alles heel vlot. Prima advies bij de opzet van het project en tot in de puntjes uitgevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid