facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soiree Tropicale

Soiree Tropicale

Info

Schranshoeve, Eppegem Belgium

Geschiedenis

Soiree Tropicale: een hele dag feest voor jong én oud!
Hier kan u overdag niet alleen genieten van een extreem frisse en smaakvolle cocktail, dit is tevens uw ideale kans om onder professionele begeleiding deel te nemen aan één (of meerdere!) van de gratis workshops! Wenst u het iets rustiger aan te doen? Geen probleem! Terwijl u rustig het exotisch marktje afschuimt kunnen de kids bij ons terecht voor een héle namiddag gratis plezier en vertier. Eens de avond valt barst het feest pas écht los! Omstreeks 18.30 uur ‘s avonds laten wij de beste (inter)nationale tropische feestbands op u los.
Als dit nog niet genoeg is, garanderen we u stipt om middernacht een ongelooflijk spetterend vuurwerk, gevolgd door verschillende dj’s die meteen erna hun ‘ding’ komen doen.
Overtuigd? Twijfel dan niet en word één van de vijfduizend (!) jaarlijkse feestvierders die de dag (én nacht) van hun leven zullen beleven!



"Soiree Tropicale: dat is een Main stage én Beach stage, een foodcourt, spectaculaire animatie in een tropische setting overgoten met zwoele beats en verrukkelijke cocktails!"

"Soiree Tropicale: dat is een Main stage én Beach stage, een foodcourt, spectaculaire animatie in een tropische setting overgoten met zwoele beats en verrukkelijke cocktails!"
Adres: Stijn Streuvelslaan 92, 1980 Eppegem, Brabant, Belgium
Stad: Eppegem
Route: Stijn Streuvelslaan 92
Postcode: 1980



op zoek naar gerelateerd: Soiree Tropicale 2023, Soiree Tropicale Merchtem, Festival Eppegem, Soiree Tropicale 2022 Merchtem
Recensies
1 groot feestje gedurende 3 dagen met als hoogte punt de zaterdag. Georganiseerdcdoor een jeugdhuis. Laat je echter niet misleiden door de naam. Dit is 1 grote open luchtfuif.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid