facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soho

"Pub vous offrant une sélection de 200 bières belges et étrangères, 40 sortes de whisky, 30 sortes de rhum …..Vous trouverez une terrasse panoramique"
Adres: Rue de Diekirch 18 , Arlon 6700, BE
Telefoonnummer: 063 67 67 27
Stad: Arlon
Route: Rue de Diekirch 18
Postcode: 6700



op zoek naar gerelateerd: soho betekenis, soho house, soho afkorting, soho new york, soho londen, soho amsterdam, soho london, soho kleding
Recensies
Hartelijke uitbaatster. Pittige rockmuziek. Toffe biertjes. Lekkere Saucisse de Gaumais. Leuk ingerichte pub. Let op de 'kickertafel' aan het plafond.
Leuke pub veel keuze
Kleine, gezellige pub met een grote verscheidenheid aan bieren. Het is goed gelegen en blijft tot laat in de nacht open. Zeer goede service. Hield van de plaats. Iedereen was erg aardig.
Mooi terras waar de zon heel laat ondergaat. Vele soorten bier. Marie-Line gaf me goed advies over de bierkeuze. Veel dank aan haar.
Erg teleurgesteld. Onverschillige koude ontvangst. Geen vriendelijk contact. Niet aangeraden. Een begrafenissfeer. Erg teleurgesteld. De baas is niet geïnteresseerd in deze klanten. Ook niet per bank te betalen. Onwettig volgens de wet. Ik zal daar nooit meer heen gaan en ik zal om me heen adverteren. De eigenaar is koud genoeg om een ​​dode persoon wakker te maken, veel geluk als je daar je geluk vindt.
Enige positieve punten : • We zijn goed ontvangen, • De inrichting is typerend voor een ietwat retro pub, goede muziek. • Er zijn stamgasten die vriendelijk zijn. • Alcohol, we bestelden 2 super goede Irish coffees met een klein zakje suiker en een beetje chocolade, een passievruchtenbier en een grapefruitbier die erg goed smaakte. De Ierse koffie wordt goed gepresenteerd, maar we konden het niet laten om de slagroom te proeven? • Er zijn camera's zodat we ons veilig voelen. • En de toiletten zijn schoon. We zullen terugkomen en het ten zeerste aanbevelen.
Heel leuk café, er is de sfeer van pubs. De muziek is daar erg goed. De keuze aan bieren is uitgebreid.
Ok-achtig voor Aarlen. Jammer dat er geen kaartbetaling mogelijk is en dit niet vooraf wordt geadverteerd of aangekondigd, dus je moet een extra wandeling maken voor pinautomaat.
Een zeer grote selectie bieren en bij een terras met uitzicht op Aarlen bovenaan!Service: 5/5
Hun drankkeuze is goed, veel verschillende opties beschikbaar, maar 2 slechte dingen, de bar is in Aarlen, niet in een chique stad als Parijs of Londln, en dan 11 € voor een pint op de rekening, sorry te veel, en we zijn in 2020, en alleen contant geld, serieus???
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid