facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SOHO gallery*

SOHO gallery*

Info

Dameskleding, schoenen en accessoires in Grimbergen, vlakbij Brussel. +40 topmerken (A.F. Vandevorst, Bellerose, Just in Case, G-Star, Humanoid, ...)

Geschiedenis

SOHO helpt jou om die unieke outfit samen te stellen voor elk moment: op het werk, vrije tijd of voor die ene speciale avond! Naast de uitgelezen selectie van binnen- en buitenlandse kledinglabels, biedt SOHO een bijzonder aanbod aan schoenen en accessoires aan. Stylish en actueel. Het SOHO-team staat dag na dag klaar met oprecht advies.
Onze merken: A.F. Vandevorst, By-Bar, Bellerose, Just Female, Just in Case, Fine Collection, French Connection, Nathalie Vleeschouwer, Noë, MM6 by Margiela, Only, Vero Moda,Vila, Rue Blanche, Wolford, Zenggi,..

Adres: Wolvertemsesteenweg 126, 1850 Grimbergen
Telefoonnummer: 02 269 04 44
Stad: Grimbergen
Route: Wolvertemsesteenweg 126
Postcode: 1850



op zoek naar gerelateerd: Soho kleding, Soho Grimbergen Openingsuren, Nieuwe kledingwinkel Grimbergen, June Grimbergen, Soho webshop, Soho meubels, Oscar rave Dress peche, SOHO vak
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tamoiselle Tamoiselle 431 meter Tamara kent de maten en wensen van haar cliënteel perfect- meer nog : als iemand een ...
Evolve Evolve 655 meter Heel vriendelijk en behulpzaam personeel mooie solden .aangenaam en rustig winkelen m...
Private Sales - HTB Fashion Private Sales - HTB Fashion 4 km Vente de pièces de collections à prix grossistes ! Verkoop van collectiestukken aan ...
Recensies
Er werd geen hallo of goedendag gezegd bij het binnenkomen, er geen andere mensen waren. Na het passen werd er niet geholpen om alles terug op zijn plaats te leggen. Aan het rek hangen geen extra kapstokken om gepaste kleren aan te hangen.
Mooie collectie. Van short en t shirt tot mooie kleedjes voor feestelijke gelegenheden. Voor elk budget wat tr verkrijgen. Je krijgt er nog professioneel advies bij, een vriendelijk woord en een koffie. Ik ben echt blij met de ontdekking van deze winkel.
Prachtige winkel waar het aangenaam 'rondneuzen' is. Overweeg toch ook om advies te vragen aan Katrien en haar verkoopteam, ze weten er als geen ander de stukken uit te halen die net bij jou passen!
steeds ontvangen door een warm en dynamisch team, luisterend naar je wensen en top in persoonlijk advies ! Een aanrader !
Erg leuke winkel, je gaat er nooit met lege handen buiten. Ze helpen je met plezier, zijn super vriendelijk en geven goede tips.
Super onthaal en zeer mooie, gevarieerde collectie. Mij zien ze zeker en vast terug
Mooie winkel. Gewone merken gecombineerd met speciale ontwerpers. Allemaal origineel en modieus. Behulpzame verkopers met ervaring, niet té behulpzaam...
Erg mooi aanbod, fijne sfeer, uitstekende verkoopsters. Altijd een bezoekje waard.
Goede en zeer vriendelijke service. Super koopjes momenteel .
ruime keuze aan verschillende merken en prijzen. super mooi pand,leuke sfeer om te shoppen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid