facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SOFlien

Info

Bij SOFlien gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke stijl zodat je elke dag fier en zelfzeker de deur uit kan. Advies aangepast aan jouw persoonlijkheid, gebruiksgemak, budget en dagelijks leven staat hierbij voorop!

Geschiedenis

Met een beperkt budget en weinig tijd kan je veel meer dan je denkt. Stop met slaafs de mode te volgen en vind die fiere stijlvolle vrouw in jezelf!



"Wil je graag te stralen op een natuurlijke manier met liefde voor jouw gezondheid en onze planeet? Dan ben je van harte welkom in onze concept store of op afspraak in het Glow atelier! Eerlijkheid staat bij ons centraal! Zowel in ons advies als in ons aanbod!"
Adres: Nieuwstraat 42, 2910 Essen
Telefoonnummer: 32494931567
Stad: Essen
Route: Nieuwstraat 42
Postcode: 2910



op zoek naar gerelateerd: Kledingwinkels Essen België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ladies After Work Homeparties Ladies After Work Homeparties 65 meter Waarom gaan winkelen als de winkel ook naar je toe kan komen? We brengen kleding en ...
Aqua Sauna Plezier Essen Aqua Sauna Plezier Essen 425 meter Het is al heel lang geleden dat ik er ben geweest, moet een jaar of 7 geleden zijn. M...
EsthetiQ EsthetiQ 482 meter Pedicure met gellak en manicure met gellak laten doen. Erg tevreden over het resultaa...
BIO WORLD Cosmetics BIO WORLD Cosmetics 2 km Vertaald door Google Voor zover alles in orde is. Origineel Soweit alles gut.
Oceans beauty Oceans beauty 2 km Een behandeling krijgen bij Pure Oceans Beauty is heerlijk! Even tijd voor jezelf, wa...
Beauty Jess Beauty Jess 2 km Al een hele tijd heel tevreden !
Wild & Grace Wild & Grace 3 km SPREAD THE WORD! Er is een nieuwe online fashionstore in town! Hou onze FBpagina en I...
Footure Footure 4 km
AtelierLio AtelierLio 5 km Essenaren kunnen hier terecht voor een breed scala aan cursussen. Zelf volg ik moment...
Lili's schoonheidssalon Lili's schoonheidssalon 5 km Zojuist terug van een heerlijke gelaatsverzorging Ik voel me als herboren. Lili doet ...
Recensies
Leuke winkel met eco spullen die niet enkel goed zijn voor jezelf maar ook voor de planeet. Evelien, de eigenares van de winkel, neemt telkens uitgebreid de tijd om je verder te helpen of adviseren waar nodig. Zeker leuk om dus eens binnen te springen voor kleren of groene cosmetica.
Super leuke winkel met mooie en verantwoorde kleding, maar ook top producten voor gelaats- en lichaamsverzorging. Je wordt met raad en daad bijgestaan waar nodig, en steeds met de glimlach ontvangen. Een meerwaarde voor ons dorp!
Geweldig mooie zaak! Super leuke en kwalitatieve kleding. Met super fijne, eerlijke raad en advies van een super leuke dame!
Mooie winkel. Prima service. Kwalitatief goede producten en kleren
Heel aangenaam winkelen met een persoonlijke aanpak. Bovendien weet Evelien wat ze doet en geeft ze heel veel bruikbare tips ivm huidverzorging en styling. Toppertje!
1 van mijn favoriete winkels. Goede kwaliteit en gezellig winkelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid