facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sofitel Brussels Le Louise

Sofitel Brussels Le Louise

Info

Discover Sofitel Brussels Le Louise, a 5 star luxury hotel in Brussels prestigious Avenue Louise district.

Geschiedenis

The Sofitel Brussels Le Louise is a 5-star hotel designed by famous architect Antoine Pinto to reflect light and create a theatrical and stylish atmosphere. Located in the exclusive Avenue Louise area, with the best luxury boutiques, the Grand Sablon and the Grand Place just moments away. Our rooms and suites with My Bed and our Crystal Lounge with its beautiful Terrace offer an unforgettable traveling experience. Surrealist Meeting rooms available. Eurostar station 5 minutes away.

Adres: 40 avenue de la Toison d'Or, 1050 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +32 (0)2 514 22 00
Stad: Brussels
Route: 40 avenue de la Toison d'Or
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: sofitel brussels le louise restaurant, the hotel brussel, sofitel brussels le louise brand, sofitel brussels fire, sofitel brussels le louise parkeren, hotel sofitel brussels europe brussel, sofitel brussel brand, hotel sofitel brussels europe brussel, belgië
Recensies
Het hotel heeft veel van zijn traditie en waarde verloren de laatste jaren. Alles is steeds in reducerende factor, van ontvangst tot kamers, attenties en zeker het ontbijt. Waren er dit weekend, ontbijt was echt een schande, geen aanvulling van broodjes en andere, niettegenstaande er manager aanwezig waren, een chaos. Als trouw accord lid van jaren genoten we voorheen van een leuke en aangename welkomstdrink champagne- cocktail, ..voor twee. Vandaag de dag is er enkel nog een drankje, cola, water of andere voor één persoon. Dit alles besluit ons om geen verder gebruik meer te maken van Sofitel Louise en zijn faciliteiten. Le jourdan heeft voorlopig nog een service die iets beter is. Het verlies aan imago en inboeten op de service en service attitude naar de klant zijn factoren en waardes die opportuniteiten geven om over te schakelen naar andere ketens. We hebben alle begrip voor het omschakelen en aanpassen van bedrijfsmatige beslissing, voorheen was de klant nog koning, vandaag de dag is het exclusievere compleet verdwenen. Mooi om terug te denken hoe het voorheen was, echter geen verblijf meer voor de toekomst. Jammer van dergelijke, maar zoals men steeds verteld verandering geeft weeral mogelijkheid naar nieuwe en andere opportuniteiten, echter niet meer voor het cliënteel van voorheen. Succes Lieven De Brandt
Erg mooi hotel en een prima kamer!
Het hotel is in principe goed tot zeer goed. Het personeel behulpzaam, attent en vriendelijk. Het onbijtbuffet is uitstekend en biedt veel keuze. Dat is dus allemaal OK. Maar na terugkeer thuis, zag ik een foto van uw hotel met daarop, helemaal op de bovenste verdieping 6e het piepkleine kantelraampje van onze kamer 602. Sowieso vonden we de kamer ultra klein en het raampje was ook een deceptie. Maar we dachten dat alle "Superior" kamers zulke raampje hadden. Toen wij bij de receptie vroegen of kamer 602 wel degelijk een Superior Room was, werd dit stellig bevestigd. Vandaar dat we dachten dat alle kamers van dat type gelijk waren, incusief dat mini-raampje. Nu blijkt dus achteraf ddor die foto dat alleen onze kamer zo droevig beperkt is. Door het schuine dak was de kastruimte ook zeer beperkt en er was zelfs geen broekenpers/kledinghanger. De inrichting was verder OK maar alles was zeer krap bemeten. Als dit al een "Superior Room" is, dan vraag ik me af hoe een Standard kamer er uit ziet. Helemaal geen raam en rechtop slapen ....? De prijzen van de bar zijn ook absurd hoog. Een biertje en een vreemd smakende rum-cola voor € 30,-- !!!! Nogmaals: het personeel is prima en doet zijn best. Maar die kamer aanbieden als "Superior", dat kan echt niet ! Heel jammer. Ik heb deze ervaring ook gemeld bij Secret Escapes.
Dit hotel is dringend aan renovatie toe , waar ze ook wel aan bezig zijn.Het restaurant is echt wel verouderd , het eten was niet lekker , de bediening was wel super vriendelijk Blijkbaar is het nu gerenoveerd, 03/03/2022 maar ik ben er na de reservatie nog niet geweest.
Als altijd een zeer fijn en prettig hotel en ook aan de meegenomen hond was gedacht. Kleine hickup was dat we dachten de andere Sofitel in Brussel te hebben geboekt. Deze, aan de Avenue Louise, bleek enorm veel geluid binnen te laten van de straat. Bijna geen oog dicht gedaan door geschreeuw en auto's. Op het ontbijt was weinig aan te merken maar het zou de directie van Sofitel sieren een keer ontbijt te nemen in hun vestiging in Warschau. Klaarblijkelijk is er een groot verschil in kwaliteit tussen de hotels.
We waren aangenaam verrast dat we een upgrade naar een suite kregen. We hebben te volle genoten van alle comfort van deze kamer. Crystal Lounge blijft voor ons een heerlijke plek om te vertoeven. Ook telkens de hartelijke ontvangst en bediening is zeker een must. Het lekkere ontbijt is genieten. Sofitel Louise is ons favoriete hotel van België.
Op loopafstand 20 minuten van de grote markt. Als je winkelen houdt dan zit je hier goed. Het hotel was goed. De kamer was schoon en groot genoeg. Bij het ontbijt kun je, je eigen wafel bakken :
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sofitel Brussels Le Louise. 40 avenue de la Toison d'Or kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sofitel Brussels Le Louise adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sofitel Brussels Le Louise. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sofitel Brussels Le Louise delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid