facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sofie Sucrée

Sofie Sucrée

Info

Pralines - Koekjes - Petit Fours - Marsepein - Chocolade-en Vanillejenever - ...

Adres: Handschoenmarkt 3, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 0032497538502
Stad: Antwerp
Route: Handschoenmarkt 3
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 11:00 - 18:00

Recensies
Leuke plek voor een goede kop koffie. Vriendelijke bediening, schoon interieur en goede locatie. Op het menu warme dranken, zoetigheden, frisdranken. Hoogtepunt van de zaak is de vitrine met bonbons. In de zomer een terras met uitzicht op de kathedraal. Aanrader!
Van de lekkerste Latte die ik al dronk. Lekker met een Antwerps Handje en een praline erbij. Doen!!
Heerlijke Latte Machiatto met nougatine, hazelnootsiroop en slagroom. Een heerlijke praline met een Antwerps handje maakt het helemaal af..
Heel gezellige plek, heerlijke drankjes, vriendelijke bediening!
Eindelijk nog eens een lekkere koffiebar met pralientjes. De koffie is heerlijk en niet van die zure die nu overal in hippe bars geschonken wordt. Bij elke tas krijg je een heerlijke praline en een Antwerps handje. Aangename ruimte met mooie muziek en vriendelijke bediening. Top!
Een heerlijke plek voor een goede kop koffie. Alle soorten en maten aanwezig. In plaats van een duf koekje krijg je een heerlijke bobnb9n erbij
Lekkere latte machiato geserveerd metchocolaatje en Belgische koekhandjes. Lekkere cheesecake erbij genomen en manluef chocoladetaart. Zaten erna goed vol. Aardige medewerkers. Leuke pauzeplek
Mooie ambiance! De volgende dag hier nogmaals koffie gedronken. De chocolaatjes zijn over heerlijk.
Altijd een heerlijke plek voor een goed kop koffie en heerlijke bonbons of taart. In beiden altijd een uitgebreide keuze.
Ik heb hier een doosje HÉÉRLIJKE bonbons gehaald. Heel betaalbaar. Super vriendelijk personeel. Als ik weer in Antwerpen ben ga ik hier weer mijn bonbons halen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid