facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soeurs Sourire

Soeurs Sourire

Info

Twee zotte zussen die zot lekker koken.

Take away en Delivery:
Lekker, Vers en seizoensgebonden
Eerlijke producten met eerlijke prijzen



"Soeurs Sourire uit Ledeberg voor heerlijke seizoensgebonden gerechten van de korte ketenVoor heerlijke, verantwoorde maaltijden bent u bij Soeurs Sourire aan het juiste adres. Elke week heeft u keuze uit verschillende menu’s met seizoensgebonden gerechten. Naast vleesgerechten kunt u steeds kunt u ook kiezen voor een veggie of vegan optie. Haal een heerlijke lunch voor tijdens uw werkpauze, of kies voor een afhaalgerecht wanneer u tijd te kort heeft of simpelweg geen zin heeft om te koken. Soeurs Sourire is altijd een goede keuze- eet verantwoord, terwijl u geniet van originele smaaksensaties.Fast fresh food op een heerlijke manier. Gezonde afhaalmaaltijden met zoveel mogelijk biologische producten uit eigen tuin."
Adres: Landjuweelstraat 23, 9050 Ledeberg
Telefoonnummer: 094305047
Stad: Ledeberg
Route: Landjuweelstraat 23
Postcode: 9050


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 21:30
Dinsdag: 13:00 - 21:30
Woensdag: 13:00 - 21:30
Donderdag: 13:00 - 21:30

Recensies
De catering voor het lentefeest van onze zoon was zalig! De gasten waren heel lovend over de groene curry met kip en rijst, ook de hapjes vooral de mini-hamburgers, topper! en desserts waren overhéérlijk. Organisatorisch was alles tot in de puntjes geregeld. Aanrader !!
Super lekker! Het recept van de paddestoelen-balletjes en de zwarte bonenschijf wil ik wel nog eens vastkrijgen... Heel verse ingrediënten! Zelfs een dag later uit de frigo nog altijd top quinoa salade dan ... En duurzame verpakking! Hier is over nagedacht...
Zo ongelooflijk lekker! Helemaal in orde, goede kwaliteit, vriendelijke bediening! Op en top prijs-kwaliteit!!!!
Al veel geweest en al altijd zalig lekkere & gezonde take away. Snelle en toffe bediening. Mooie aanwinst voor ledeberg!
Goeie porties, kwalitatief eten en een schat van een kokin/verkoopster
Super lekker eten aan voordelige prijzen.
Aten pasta met tonijn , was lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid