facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Social Taco

Social Taco

Info

Wij zijn er 200% van overtuigd dat jouw bedrijf met doelgerichte social media marketing meer omzet kan genereren en betere medewerkers kan aantrekken.

Geschiedenis

Social Taco (BE0849.098.408)
We helpen KMO's communiceren zoals multinationals via Social Media.
Dit doen we via een Social Media Coach die je maandelijks ondersteunt.



"Socal Taco is een social-first agency. Met krachtige content en nauwkeurige advertising zorgen we voor meer impact bij HR en sales. De rode draad? Authentieke storytelling zodat jouw bedrijf online leeft zoals nooit tevoren."
Adres: Oude Gentweg 81, 8280 Torhout
Telefoonnummer: 0474452728
Stad: Torhout
Route: Oude Gentweg 81
Postcode: 8280


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Social Taco Thijs wostyn
Recensies
Zeer tevreden over de samenwerking met Agency Social Taco. Hun focus op contentspreiding, creatieve invalshoek en ontzorging maken voor ons het verschil. Keep up the good work. ;
Tijd vinden om na te denken over content voor sociale media ontbreekt vaak, maar Social Taco zorgt hier voor een echte ontzorging! Zeer tevreden over deze samenwerking!
Social Taco is onze vinger aan de pols van de wondere wereld van de social media. Hun knowhow én nauwe betrokkenheid bij ons bedrijf is voor ons van onschatbare waarde.
ik ben heel tevreden van Social taco, ze zorgen telkens voor leuke berichten; een pak van mijn schouders dat ik dit zelf niet meer moet doen en zij hebben ook veel beter resultaat met hun posts; ik geloof erin dat dit zichzelf terug betaalt.
De ideale Social media partner: professioneel, altijd bereikbaar, flexibel, originele content, doordachte Social media strategiën. Keep up the good social work.
Klein team waarmee het vlot en efficiënt communiceren is. Helpen meedenken aan projecten of voorstellen. They go the extra mile.
Leuke en snelle service. Goede strategische ondersteuning om in beeld te kunnen komen met uw bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid