facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Social Ctrl

Social Ctrl

Info

Heeft je organisatie hulp nodig met sociale media? Social Ctrl is er om je te helpen met de overgang naar het digitale tijdperk.

Geschiedenis

Converseren met (potentiële) klanten en waarde creëren voor hen via sociale media is een must. Organisaties die online geen conversaties voeren met hun klanten of geen extra waarde bieden aan hun klanten, zullen op termijn verliezen van hun concurrenten die dat wel doen. Het digitale en mobiele tijdperk is reeds enkele jaren aangebroken. Het is dus evident dat zowel marketing als communicatie moeten meegroeien met hun tijd.

Sociale media zijn tegenwoordig onmisbaar in het dagelijkse leven maar ook in het bedrijfsleven. Het enige probleem is tijd. Werken met sociale media vergt tijd maar vereist daarnaast ook enige voorkennis. Social Ctrl is er om je te helpen met deze digitale en mobiele overgang. Op die manier kan jouw organisatie zijn stempel drukken op het digitale landschap.

Welke voordelen brengen sociale media met zich mee? Het vergroten van naamsbekendheid, klantenbinding, het genereren van kliks naar de website en stijging van omzet zijn maar enkele voorbeelden. Daarnaast is het zelfs mogelijk om nieuwe talenten aan te werven via sociale media.

Om dit allemaal te bereiken, neemt Social Ctrl het volledige beheer van je sociale media over. We werken ook social media campagnes voor u uit en consultancy is ook mogelijk.



"Social Ctrl helpt mee jouw onderneming op de kaart te zetten. Voor alles rond branding, digitale marketing en mediaplanning kun je bij ons terecht, zowel online als offline. Wij focussen ons voornamelijk op kmo’s die hun handen vol hebben met het runnen van een business. Kmo’s waarbij marketing en communicatie niet bovenaan het to-dolijstje staat. Waar je ook naar op zoek bent, samen vinden we het!"
Adres: C-Mine 12, 3600 Genk
Telefoonnummer: +32477289933
Stad: Genk
Route: C-Mine 12
Postcode: 3600


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HiPPO communicatie & design HiPPO communicatie & design 2 meter De aanpak van Tobias & Marlies is professioneel, hands-on én creatief. Op een aan...
P - photography P - photography 1 km Freelance photographer - portrait photography - event photography - business photogra...
Martine Kellens Freelancer wholesale & retail Martine Kellens Freelancer wholesale & retai... 2 km Advies en ondersteuning in het dagdagelijks runnen van een handelszaak
Bonobooz Bonobooz 3 km Storytelling 2D animatie.
Yungo Yungo 3 km Een unieke ervaring bij het opstellen van het plan van aanpak. Ze nemen rustig de tij...
Sanmax Projects Sanmax Projects 4 km Vertaald door Google Super Origineel Super
Dignify Dignify 4 km Vertaald door Google Hier stage gelopen, toffe mensen! veel geleerd en ze hebben me z...
JC Playermanagement-Sports JC Playermanagement-Sports 6 km Fantastisch makelaarskantoor, dat 24/7 klaarstaat voor elke speler !
Recensies
Onze samenwerking verloopt professioneel en correct. De gekozen doelgroepen worden bereikt en de nieuwe klanten stromen binnen.
Heel goede ervaringen mee!! Telkens hun iets doen groeit mijn bedrijf. Ook snelle respons zoals het hoort.
Het team achter Social Control heeft mij uitstekend begeleidt in de opstart van mijn eigen vastgoedkantoor. Hun innovatieve ideeën hebben er voor gezorgd dat mijn kantoor in zeer korte tijd naamsbekendheid heeft gekregen in Genk en omstreken. Echt een top team!
De samenwerking met Social CTRL verloopt super! Creatieve ideeën, de juiste opvolging en pro-actief!
Is het nu voor een punt of een komma een hash of een tag. Always a super focus on the things they do. Top creators die van Social Ctrl!
Professioneel team dat steeds voor je klaar staat en meedenkt met het bedrijf!
Dit jonge team is enthousiast en professioneel. Prima partner voor al je social media
Top samenwerking en snelle communicatie met Social Ctrl! Zeker een aanrader!
Tof team. Aanrader om mee samen te werken!
Top Team! Jong, dynamisch en vernieuwend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid