facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SoCal Kitchen

Info

SoCal Kitchen is veel meer dan een frituur alleen. We leggen de nadruk op de keuken van Southern California. Zoals taco's, home made burgers etc. Daarnaast geniet je van vers gesneden frietjes, artisanale kroketten en kwalitatieve snacks!



"Onze Big Wave Burgers Foodtruck brengt het Amerikaanse streetfood naar waar je maar wilt! Denk maar aan juicy hamburgers, goed gevulde taco's met traag gegaarde kip of pork, hippe slaatjes, hotdogs en nog veel meer! Wij leggen de nadruk op huisgemaakt, creative aanpak en de goede balans tussen healthy & guilty pleasure food!"
Adres: Menenstraat 482, 8560 Wevelgem
Telefoonnummer: +32496985903
Stad: Wevelgem
Route: Menenstraat 482
Postcode: 8560


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30
Dinsdag: 11:30 - 13:30
Woensdag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Burgies
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Eva Frituur Eva 3 km Frieten waren zacht, vlees trok op niets. Kipnuggets waren keihard. Ik raad je aan om...
Burgies Burgies 3 km WOW! Op aanraden van een collega ben ik hier een Bacon-egg burger komen eten, met de ...
T Frietje T Frietje 3 km Lekkere frietjes en lekkere burgers gemaakt door Isra en co en geserveerd met een lac...
Frituur Bossuwé Wevelgem Frituur Bossuwé Wevelgem 5 km Lekkere frietjes, lekkere pittige bami. Vlotte behandeling, corona proef. De ketchup ...
Bossuwé Bossuwé 5 km Personeel en uitbater dragen geen mondkapje,Snacks niet warm binnen in & frietjes...
Recensies
Ruime keuze aan burgers, taco’s, hot dogs, en zo veel meer! Wij komen zeker terug!
Lekkere en 100% verse burgers & taco's die je eventjes laten wegdromen van het warme Californië. Ook de verschillende soorten kroketten zijn zeer lekker. Vlotte, vriendelijke bediening! :
Zeer lekkere burgers en leuke setting! Soms wat lang moeten wachten door drukte maar anders top. Spijtig genoeg stopt de zaak maar gaan ze wel verder als foodtruck.
Vandaag ben ik voor de eerste keer gaan eten bij Socal Kitchen. Dit was de beste beslissing van de dag! De keuken was zeer vers, en het personeel enorm vriendelijk. Mijn maaltijd de ingelwood en sweet potato fries waren een enorme aanrader. De bediening was zeer vlot. Ook is er een geruime gelegenheid tot het parkeren van de wagen. Top!
Ik besloot vandaag om Socal te bezoeken. Lang geleden dat ik nog zo lekker gegeten heb. Zeer vriendelijke bediening en enorm lekker eten. Je merkt dat alles er met zorg wordt klaar gemaakt en ze hun job met passie doen. Mij zien ze hier zeker nog terug om de rest van de kaart uit te proberen!
Dikke aanrader! Zeer vriendelijk personeel en erg vlotte bediening. Burgers zijn vers en bomvol smaak. Info over allergenen is ter plaatse aanwezig en gekend door het personeel. Al bij al een top ervaring en zal er zeker nog terug komen.
Alles is super vers en heeft een bom van smaak! Super leuk concept. Zeker een aanrader als je eens iets volledig nieuw wil proberen. Veel plaats om te parkeren en heel vriendelijk personeel. Een echte super ervaring! Ik kom zeker terug!!
Het interieur past bij de naam. De 3 meisjes waren heel vriendelijk. Het aanbod is te uitgebreid wat de kwaliteit ten nadele komt. Als snack om mee te nemen is het te prijzig voor wat het is. De hamburger het vlees was overbakken en spek hetzelfde en brood was niets bezonders. De tafel naast mij had die gast nauwelijks zijn frieten aangeraakt. Oordeel zelf.
Wachttijd 25 min !!!!! Veel te lang !!!!!! zag niet direct als je wacht waar ik mijn keuze kon maken geen vlees uitgestalt als in andere frituur er lagen daar wat groenten of fruit achter glas .. ??? Raar concept ben weggegaan heb niet gewacht en ga er ook nie meer terug gaan denk ik ... Jammer ik woon flak bij dus zou wel gemakkelijk geweest zijn
Vriendelijke bediening en een leuk interieur. Mijn burger had net het tikkeltje meer of uniek te zijn! Hun slaatjes zijn evenzeer aan te raden! Wij keren zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid