facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sobe-It

"herstellingen van smartphones en tablets"
Adres: Spruithoekstraat 16 , Moorsel (aalst) 9310, BE
Telefoonnummer: 053 41 44 47
Stad: Moorsel (aalst)
Route: Spruithoekstraat 16
Postcode: 9310


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Eerst per ongeluk verkeerde onderdeel besteld maar dat is mijn fout een beetje ik had de volledige modelnummer moeten doorgeven ipv gewoon Xiaomi Redmi 11s ... Blijkbaar zijn daar nog meerdere modellen van uitgebracht wat ik dus ook niet wist ... 2dagen later is nu wel het juiste onderdeel binnen en netjes een sms met onderdeel is binnen u mag binnenspringen vanaf 14u !... Ben net terug en een goei 20a30 min later is mijn camera terug gemaakt achterkant en de prijs en service zijn top ... Beveel Fixit zeker aan als je eender welk electrisch probleem hebt ... Zij kunnen hulp bieden waar anderen zeggen nee dit is niet te maken ...
Perfecte service! En kwaliteit voor een goede prijs. Tijdens de reparatie een defectje ontstaan maar zonder problemen en zeer snel hersteld. Zeker aan te raden!
Super service, snel, vriendelijk en niet duur! Heb s'ochtends gebeld om een microfoon in mijn iPhone te vervangen en een uur later was het gefixt! Indien nodig ga ik er zeker terug.
Heel vriendelijke jongen. Geeft advies dat gunstig is voor de klant en niet voor eigen zaak.
Super service. Scherm direct vervangen en heel schappelijk van prijs
Scherm van Samsung-smartpone binnen het half uur zeer degelijk hersteld tegen een interessante prijs! Een aanrader!
Super slechte service, ze vergeten meer dan de helft van u vijzen in u product te steken na een herstelling. Als je hun er attent op maakt beginnen ze te liegen voor je neus. Ze zeiden eerst een prijs aan telefoon en in de winkel zelf verhoogde ze, tot als ik er iets op zei en dan was ineens de prijs naar beneden… Ik raad deze winkel niet aan hun werk wijzen trekt op niks, ze laten alle vuile resten achter!
supergoede service en hulp bij vragen :-
Al 2 refurbished gsm's gekocht bij hen. Ze zijn super vriendelijk en staan je altijd te hulp! Top service! Zeker een aanrader!
Topper!! Snelle en correcte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid