facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor So Waffelous

So Waffelous

Info

All SO WAFFELOUS products are made with the best ingredients including real butter, wheat, eggs and milk. To ensure we propose you healthy products with quality, we don’t use preservatives !

Adres: Rue de l'Atelier 6, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: 0032 (0)2 381 03 67
Stad: Tubize
Route: Rue de l'Atelier 6
Postcode: 1480


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Notes de mon Jardin Notes de mon Jardin 0 meter Vertaald door Google De "Notes from my Garden"... want je eet niet alleen m...
Recensies
De wafels zijn de ene week groot en de andere veel te klein er is nog zeer veel plaatst in de verpakking waardoor er ruimte is voor extra wafel!!!! Wij stappen over naar een ander beter merk lees: Lotus.
Deze wafels trekken nu echt ne keer op gene zak! Ik hoop da ge ne keer beseft da alle wafels EVEN GROOT moeten zijn. AMATEURS!!
Trekt op geen klote vriend, die wafels worden kleiner met den dag
Onberispelijke service en onberispelijke opvolging! Zeer vriendelijk personeel! En de wafels zijn heerlijk, zoals altijd.
De smaak van de wafels is uitzonderlijk, maar naar Tubeke gaan rijden voor je wafels is onzin. Kan het niet dichter bij Brussel verkocht worden? Een boze en tevreden klant.
Ik heb daar gewerkt en de toestand van het personeel was echt slecht. 2 pauzes van 15 min voor een werkdag van 8u30. Gewoon schandalig, mensen voor slaven houden
Een wafelfabriek Super professioneel en zeer aangenaam receptiepersoneel. De ideale plaats om dozen te bestellen voor scholen, gemeenschappen, enz.
Heel leuk en heel familiebedrijf Niets te zeggen om te adviseren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid