facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor So Sushi Ternat

Info

So Healthy, So Sushi



"So Sushi, Sushi restaurant in Ternat biedt een keuken met respect voor de Japanse tradities. U zult authentieke smaken ontdekken. Laat u verleiden door een gemengde schotel of bestel uw favoriete sushi direct online."
Adres: Statiestraat 170, 1740 Ternat
Telefoonnummer: +3223113655
Stad: Ternat
Route: Statiestraat 170
Postcode: 1740


Openingstijden

Maandag: 11:45 - 14:15
Woensdag: 11:45 - 14:15


op zoek naar gerelateerd: So Sushi Dilbeek, So Sushi Groot-Bijgaarden, Hoshi Sushi, So sushi order online, Sushi Asse, So Sushi Lennik, Hoshi Sushi Liedekerke, Hoshi Sushi Lennik
Recensies
Heel tevreden, want goeie sushi is moeilijk te vinden in de regio. Minpunt was wel bij de laatste bestelling dat ze iets verkeerd hadden meegegeven. Maar... we hadden niet te klagen. Ook al was het niet onze keuze. Het was superlekker!! Wij komen nog!!
Met de voorziene timings moet je een beetje geluk hebben keerzijde van de populariteit/medaille? maar de sushi zelf is super lekker! Vriendelijke bediening en omkadering. Wel geen Bancontact of payconiq. Gelukkig is er een KBC aan de overkant! Online bestellen inclusief betalen gaat gelukkig ook.
Het eten is er lekker maar het is triestig gesteld met de wachttijden en bediening. Je bestelt op voorhand online, je moet meteen betalen en telkens opnieuw krijg je iets later telefoon dat het 'er druk is', 'er maar 1 chef is' of een ander excuus en dat de bestelling later zal zijn. Ter plaatse moet je dan soms ook nog lang wachten met als gevolg dat een deel van je bestelling gewoon niet meer lekker is. Ondertussen blijven ze wel gretig de telefoon opnemen en laten ze klanten bestellingen plaatsen. Aan de telefoon delen ze niets mee dat het lang zal duren... . Waarom schakelen ze dan hun online-verkoop niet uit? Elke keer beloven ze dat ze er iets zullen aan doen maar zonder resultaat. Ik zal waarschijnlijk ook op dit bericht een standaard reactie krijgen als al talloze mensen hieronder gekregen hebben MAANDEN terug.
Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Leuk interieur en lekkere sushi!
Afhaal is aan te raden. Gaan eten verloopt chaotisch door de vele binnenkomende bestellingen van de takeaway. Wij hebben menig keer sushis besteld en gaan afhalen en kunnen enkel besluiten dat de sushis heel lekker en vers zijn. Toen wij in het restaurant gingen eten werden we verwend met super lekkere sushis die mooi werden geserveerd, maar een uur wachten voor de eerste sushis eraankwamen ... Dat is wel héél lang. Personeel was héél vriendelijk. Onbegrijpelijk dat er geen alcohol verkocht mag worden door de eigenaars volgens personeel door religieredenen. Wij kunnen dit uiteraard niet steunen en hebben met pijn in het hart besloten om door deze laatste reden in de toekomst niet langer naar SoSushi te gaan. Onze vorige review met 5 sterren werd veranderd. De vriendelijkheid van het personeel en de lekkere sushis verdienen wel nog steeds sterren.
Vroeger altijd tevreden van geweest. Sushi is nog steeds lekker, maar laatste keren telkens wachttijd van minstens +40 minuten bij online bestelling. Na zo lang te wachten vergeten ze dan nog de warme bestelling waardoor je nog eens mag terugkeren. Doe er iets aan!!! Personeel zelf is vriendelijk maar wanneer ze zeggen “Het is binnen 15min klaar”, reken er maar op dat dit nog een uurtje duurt. Laatste keer dat we hier sushi bestellen.. Jammer!
Al tweede maal slechte ervaring. Een paar maand terug hebben we onze bestelling met 40 minuten vertraging gekregen. We gingen hiervoor een compensatie krijgen maar dat is nooit gebeurd. Deze week gingen we opnieuw. 25 minuten vertraging alvorens we de bestelling in ontvangst konden nemen. Toen ik thuis kwam zaten er in ipv 6 Nigiri Omelet Sushi amper 2 in. 4 te weinig aan 2 euro dat telt lekker door in de kassa van So Sushi.
Top service en supervriendelijke personnel. De uitbaters zijn hartverwarmend en zeer attend voor details. Voor mij zijn de Beste sushis van België, ik kom speciaal van Alsemberg tot Ternat want mijn kids willen geen andere sushis eten dan die van SO SUSHI.
Besteld met levering. Alles was perfect in orde en zéér lekker, zoals elke keer.
Heel lekker eten en erg mooi decor binnen. De sushi en de warme gerechtjes waren lekker en de service was erg vriendelijk. Net 1 ding, op de site staat er dat dine-in niet mogelijk is, maar bij aankomst bleek het wel te kunnen. Blij dat we binnen konden genieten, en fijn dat er een sushi resto in de buurt is nu
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid