facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor So Myself massagetherapie

So Myself massagetherapie

Info

Massage Therapy and Body Care Center



"Massage Therapy Center & Body Care Center. In een groene omgeving een warme,rustgevende sfeer, zo onderscheidt So Myself zich. Bij ons draait het allemaal om jou! So Myself biedt een persoonlijke benadering aan gebaseerd op uw behoefte, uw lichaam en/of uw symptomen.We bieden je massages aan die de welzijn bevoordelen door de stresseffecten te verzachten maar ook therapeutische massages om uw fysieke klachten te verlichten. De massage werkt o.a. op de huid, de spieren, de spierpees en de gewrichtsbanden, wat zorgt voor een algemene goede fysieke en psychische gezondheid. Welke behandelingen bieden wij aan?"
Adres: Louisastraat 3, 3120 Tremelo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0032472184407
Stad: Tremelo
Route: Louisastraat 3
Postcode: 3120


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 07:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Massage Treatwell, Shakti massage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Asklepios Massages Asklepios Massages 977 meter Gezellig en ontspannen sfeer. Goede massage… Aanrader om volledig te ontspannen.
La Casa Fiorenti La Casa Fiorenti 1 km Brengt je energie weer tot leven met lichaamsbehandelingen en workshops. Meer Welzijn...
Dunas Centum voor Tantramassage en Relaxatietherapie Dunas Centum voor Tantramassage en Relaxatie... 3 km DUNAS MASSAGE is GENIETEN VAN...TANTRA, Zowel individueel als koppels, familie, als v...
Dunas Relaxatietherapie & Massage Dunas Relaxatietherapie & Massage 3 km Eén van de beste massages die ik ooit heb gehad. Ik ben bij Hava geweest, ze is een l...
Recensies
Twee dagen geleden online een massage geboekt, kreeg via mail bevestiging. Vanmorgen voor een gesloten deur, niemand thuis, telefoon uit bezig met een behandeling krijg je dan te horen. Een kwartier gewacht, bericht ingesproken. Gelukkig nog niet betaald op voorhand! Nog geen bericht terug gehad. Hier boek ik dus nooit meer bij... Ik lees ook dat het niet de eerste keer is.
Deze week een duo massage laten doen. Warme rustgevende sfeer zoals op folder was er niet. Was niet echt te warm voor naakt te liggen. En 1 masseur verliet regelmatig de kamer , wat verdacht en storend overkwam. En waren voortdurend in Frans aan het fluisteren.
Deze week een eerste keer daar geweest voor een sportmassage en het was absoluut de moeite. Ik ben geholpen geweest door Sofie. Heel vlotte dame en zeer professioneel! Ik heb genoten van een deugddoende massage! Dikke merci! Ik kijk al uit naar de volgende massage.
Aangekomen bij een leeg huis zonder masseurs met afspraak gemaakt op voorhand, niet te bereiken via telefoon of mail, weggegaan zonder massage en hoop in de mens. Intriest.
Heerlijke massage. Vriendelijke en professionele dames
super mensen, heel eerlijk massage gehad
Prima massage met minder pijn naar buiten.
Een prachtige massage bedankt daar voor
Zalige massage gehad aan te raden
Altijd een fantastische massage. Ontspannen atmosfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid