facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor So Ligne

So Ligne

Geschiedenis

"Jij hebt gemakkelijk praten want je bent slank", vertellen klanten soms. Toch weet ik heel goed wat ze doormaken. Als tiener worstelde ik zelf met mijn gewicht. Net daarom stampte ik, Sofie Carton, So Ligne uit de grond. Een fitness- en gezondheidscentrum dat een totaalconcept aanbiedt om op een gezonde manier af te slanken.

Sabine en ik helpen jarenlang mensen om het goede evenwicht te vinden. De appreciatie van de klanten als ze hun streefdoel bereiken: daar doen we het voor. In een open en familiale sfeer werken we aan uiterlijk en innerlijk. Wie zich fitter voelt, boost ook het zelfvertrouwen.

Adres: Diestsesteenweg 414, 3010 Kessel-Lo
Telefoonnummer: 016535368
Stad: Kessel-Lo
Route: Diestsesteenweg 414
Postcode: 3010


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 13:00
Dinsdag: 08:00 - 13:00

Recensies
Prima begeleiding en advies omtrent bijsturing voedingsgewoonten. Aangename inrichtingen, goede faciliteiten. Vlot parkeren. Een plaats waar je resultaten kan boeken naar opbouw van de fysiek en gezonde leefgewoonten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid