facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor So Buzzy

So Buzzy

Info

Interesse in sociale media? Like onze pagina en blijf op de hoogte van de laatste social media updates.

Geschiedenis

Met de juiste aanpak kan elk merk scoren met sociale media. Maar hoe begin je eraan? So Buzzy is er voor jou!

So Buzzy is een online marketing & social media agency waar je op kunt rekenen voor hulp met je social media strategie, workshops, social media management & social media advertising, monitoring, influencer marketing, ...



"Met de juiste aanpak kan elk merk scoren met sociale media. Maar hoe begin je eraan? Social media agency So Buzzy is er voor jou!"
Adres: Van Frachenlaan 3, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 32485535060
Stad: Steenokkerzeel
Route: Van Frachenlaan 3
Postcode: 1820


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Blog over social media, Workshop sociale media, Workshop social media voor ondernemers
Recensies
Ik volgde een workshop social media 1 dag bij So Buzzy. Michèle legde alles heel helder en toegankelijk uit. Ik had de kans om veel vragen te stellen, waardoor ik erg veel van de workshop opstak. Michèle was heel enthousiast, echt een aangename coach! Ik ging naar huis met heel wat nieuwe informatie op zak, en bakken inspiratie om te gebruiken voor mijn eigen klanten. Zeker een aanrader, het So Buzzy team zijn stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen.
Op uitnodiging van NSZ mochten we gedurende een avond luisteren naar de uiteenzetting van Kel over Social Media. Het onderwerp werd op een verstaanbare manier gebracht. Bovendien was er voldoende ruimte voor interactie en praktische vragen van de deelnemers. Het onderwerp is echter zo ruim dat één avond veel te kort is. @NSZ overwegen jullie nog een vervolg?
De workshop 'Online adverteren' was echt een voltreffer en dus een aanrader! Een kleine groep, dus tijd en aandacht voor al je vragen en bedenkingen. Professioneel gegeven, met kennis van zaken! Ik voel me alvast veel beter gewapend om zelf aan de slag te gaan. Dankjewel!
Samen met mijn collega volgde ik een workshop SEO van Michèle. Heel leerrijk! Michèle reikte ons de basisbeginselen aan en gaf ons direct toepasbare tips mee. De kleine groep zorgde ervoor dat vragen makkelijk besproken konden worden, en er veel interactie was. Bedankt!
Bedankt voor de mooie presentatie van de basistraining social media. Het was zeer aangenaam, goed voorbereid in functie van onze organisatie, en gegeven op het niveau van onze deelnemers. Alle deelnemers hebben zeker een aantal elementen en ideeën overgehouden aan deze training, en dit zal ongetwijfeld leiden tot een verbetering van onze processen.
Social media, Google analytics, Wordpress,.. overal heeft Kel een antwoord op! Dat merkte ik nog maar eens op tijdens onze privé-coaching. Dankzij haar hulp ben ik weer een stap verder in mijn groeiproces. Zolang we kunnen blijven groeien, blijven we beroep doen op Kel en haar Sobuzzy team! Thanks a million!
De workshop adverteren op Facebook is een aanrader voor iedereen die doelstellingen wil behalen met ondersteuning van Facebook. Het is een heel praktische opleiding waarbij voor mij eindelijk de puzzelstukjes in elkaar vielen.
Kel gaf een zeer interessante voordracht voor redelijk onwetende zelfstandigen. Zij is een zeer bevlogen dame met kennis van zaken en up-to-date, weet van aanpakken en geeft heel gericht advies.
Vandaag een hele fijne audit gehad. Duidelijk gepresenteerd, met goede voorbeelden en veel bruikbare tips. We kijken er naar uit om er mee aan de slag te gaan ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid