facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SNOR Duffel

SNOR Duffel

Info

SNOR = SAMEN_leren_leven_vieren_werken

Geschiedenis

Ruime studiekeuze uit aso-, tso- en bso-richtingen in de studiegebieden aso, chemie, handel en personenzorg
7e specialisatiejaren en Secundair-na-Secundair

Adres: Stationsstraat 6, 2570 Duffel
Telefoonnummer: 015/30.38.58
Stad: Duffel
Route: Stationsstraat 6
Postcode: 2570



op zoek naar gerelateerd: SNOR Duffel Smartschool, Middelbare scholen Duffel, SNOR Duffel HBO5, Vacatures SNOR Duffel, Inschrijvingen snor Duffel, Snor duffel oud leerlingen, Snor duffel kalender, Sint-Norbertus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GTI Duffel GTI Duffel 320 meter Super leuke school en zeeklasen
Recensies
Enkele goede leerkrachten maar bij de directie ontbreekt het aan inlevingsvermogen en inschatting van de problematiek bij studenten met leerproblemen. Wij kregen de indruk dat ze onze dochter liever kwijt dan rijk waren, alleen durfden ze het niet communiceren. Het bedroevende cijfer op Google verbaast me niet.
Wij wenste in beroep te gaan tegen een B attest en kregen als info dat de school ons ging bellen en contacteren over hun beslissing op 29/8/2022. Helaas de zoveelste leugen. Want wij hoorde niets van de school maar kregen een “aangetekende brief”, wij hebben nooit enige handtekening van ontvangst gezet. Jammer genoeg is er voor ons hierdoor geen optie meer om in beroep te gaan maar ik wil iedereen waarschuwen voor deze malafide school. Enkel leerlingen die 80% of hoger halen zijn welkom op deze school. Verder spreken zowel leerkrachten als directie zichzelf constant tegen. Intussen steken ze de schuld van hun falend beleid op een 13-jarig kind. Als je een goede toekomst wil voor je kind dan zoek je een andere school.
Heel veel discriminatie. Houden geen rekeningen met Jongeren met een stoornis ADHD, ODD, hechtingstoornis,... en Verwachten Veel te Veel van Jongeren. Jammer dit. Echt een afrader.
Laat kinderen vieze kaas eten
Heel slechte ervaringen gehad met deze school. Docenten vergeten dat tieners geen volwassenen zijn en behandelen leerlingen helemaal niet gelijk. Over het algemeen, op enkele leerkrachten na, slechte relatie tussen leerkrachten en studenten.
De leerling wordt niet geholpen als hij of zij kampt met pestgedrag etc, ook het leerniveau is heel erg laag..
Slechte ervaring gehad
Helaas zeer goed in loze woorden.
Een goed school met goei idee
Middelbare school
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar SNOR Duffel met het openbaar vervoer


Duffel Kerk 210 meter
2
52
53
550
555
556
Duffel Kerk 260 meter
2
52
53
550
555
556
Duffel Station 370 meter
2
52
53
550
555
556
Duffel Station 380 meter
2
52
53
555
556
Duffel Station 400 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid