facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snap Fitness Herselt

Snap Fitness Herselt

Info

snap Fitness Herselt, 24/7 open voor de leden dus altijd toegang!

Geschiedenis

Snap Fitness Herselt (voorheen BodyMove) opent officieel op 1 april 2017.
Een uniek concept, 24/7 dus 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week en dat 365 dagen per jaar. Geen tijd om te trainen is nu geen excuus meer!



"Welkom bij Snap Fitness Herselt! Jij verdient het om je fantastisch te voelen tijdens jouw fitnessreis. We zijn er voor je, 24/7, met diverse trainingsvormen, enthousiaste Snappers leden en een super ondersteunend team.Ons doel is om jou te motiveren en te ondersteunen bij het veranderen van jouw levensstijl. Ons team zal je aanmoedigen bij jouw trainingsdoel!We maken de eerste stap gemakkelijk en bieden een gratis proeftraining om vrijblijvend kennis te maken.#forthefeelingTeam Snap Fitness Herselt"
Adres: Asbroek 1B, 2230 Herselt
Telefoonnummer: 32016846264
Stad: Herselt
Route: Asbroek 1B
Postcode: 2230



op zoek naar gerelateerd: Snap Fitness Herselt prijzen, Snap Fitness contact, Snap Fitness Menen, Sport Herselt, Fitness België, Fitness Leuven, Fitness Laakdal, Fitness beurtenkaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KFC De Vrijheid Herselt Dames KFC De Vrijheid Herselt Dames 36 meter Waar voetbal meer is dan een spel topploeg
Futsal Real Noorderwijk Futsal Real Noorderwijk 36 meter Real Noorderwijk is een eerste klasse zaalvoetbalteam uit de Kempen , dat zijn thuis...
Dansstudio Bouger Dansstudio Bouger 53 meter VTC De Mixx, dans, kids, volwassenen,
Recensies
Sedert een tiental jaren kreeg ik de diagnose…diabetes type 1 wat normaal een aangeboren variant is maar er zijn uitzonderingen stress kan een trigger zijn. In 2015 zijn mijn echtgenote en ik hier aangespoeld vanuit Kapellen…de stille Kempen weet je wel! Na mijn pensionering zocht ik een gelegenheid om mijn conditie op peil te houden en vooral mijn diabetes te beheersen. Die vond ik uiteindelijk bij Snap Fitness: vlak bij huis, goed uitgerust en 24/7 open. Samen met de coaches hebben we een trainingsprogramma opgemaakt waarin ik me kan vinden. Een drietal keer per week werk ik mijn programma af en met goed resultaat wat mijn diabetes betreft. Vandaag nog hele goede resultaten gezien in het UZA na jaarlijkse controle. Een goeie slogan maar vooral voor de ouderen : “Rust roest!”. Daarom…op naar Snap Fitness! Het kan niet genoeg gezegd worden: diabetes is een sluipende ziekte die dikwijls pas na jaren wordt ontdekt. Die oorzaak is van zware gezondheidsproblemen hartkwalen, blindheid, amputaties,… Voor het beheersen van die ziekte kan Snap Fitness ook een rol spelen!
Persoonlijke begeleiding is voor mij een absolute must en dit is iets waar zij in primeren: een "plan op jouw maat" is bij hun zeker van toepassing. Samen met jouw bespreken ze wat je doel is, waar ze rekening mee moeten houden denk aan blessures, wat je niet graag doet, ... Alle oefeningen worden daarna met je doorgenomen: waar moet je op letten, hoe zet je je voeten, waar houdt je je handen, waar moet je de oefening voelen, ... Een extra surplus is de gratis koffie, het babbeltje met medesporters en de vriendelijke begroeting van elke coach telkens je binnenkomt. Een tevreden member sinds 2017
Geen hardcore bodybuilding gym, maar een plaats waar iedereen welkom is. Ongeacht leeftijd en niveau... Fijn personeel en een onderbouwde begeleiding.
Een fijne club met een leuke sfeer. Verder is het personeel erg vriendelijk en doen ze absoluut alles wat ze kunnen om te helpen, ongeacht je niveau of conditie. Ik ben erg blij hier te kunnen sporten!
Een heel aangename club met super toffe trainers en manager! Ze stellen alles in het werk om je ervaring zo aangenaam mogelijk te maken zodat je je motivatie houdt en je doelen zeker haalt. Op die manier ga je met plezier trainen en wordt het sporten geen opgave!
Voor de zomer begonnen en ben zeer tevreden over de club.. kom telkens met veel plezier sporten en iedereen is vriendelijk voor elkaar.
Al 5 jaar lid en nog steeds tevreden met de persoonlijke hulp. Het personeel staat altijd klaar voor het minste probleem.
Uitgebreide fitness met een groot varia aan toestellen. Alles is er proper onderhouden, er zijn groepsactiviteiten, vriendelijk personeel & het is er 24/7 open. Nooit druk eigenlijk! De prijs is wel ietsjes hoger dan de concurrentie, maar je merkt het verschil in kwaliteit van service enorm.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid