facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbar 't picolootje

Snackbar 't picolootje

Geschiedenis

Broodjes, aardappelschijfjes of frieten, schotels, spaghetti, pitta, hot-dogs en veel meer.



"Snackbar ‘t Picolootje Wijchmaal - Peer sinds 1992. Robert Langens, de oprichter van 't Picolootje staat voor jullie klaar voor lekkere broodjes, hot-dogs, smos, aardappelschijfjes of frieten of schotels, spaghetti en veel meer. Ook voor feestjes, verjaardagen, vergadering, babyborrel, bruiloft enz.. maken we mini broodjes, mini wraps, nagerechtjes en tapas planken enz..kom even binnen om het te bespreken of via mail: [email protected] is te bespreken.Wij staan altijd voor jullie klaar zoals we dat al meer dan 30 jaar doen "
Adres: St. Trudostraat 34, 3990 Wijchmaal, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011632621
Stad: Wijchmaal
Route: St. Trudostraat 34
Postcode: 3990


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Picolootje Wijchmaal menu, Picolootje Peer menukaart, het picolootje grote-brogel, Openingsuren Picolootje Wijchmaal, Het picolootje Wijchmaal, Piccolootje Torhout, Picolootje 2, Picolo broodjes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SPAR.be SPAR.be 286 meter Wat een mooie en verzorgde winkel, en super vriendelijk personeel en wat een keuze in...
Recensies
OPGEPAST: Denk goed na voor je hier binnen stapt. De broodjes zijn namelijk verslavend, zo lekker zijn ze. Je zal achteraf dan ook een sterke drang naar nog meer broodjes hebben en het water in de mond krijgen van door het keuzemenu te bladeren. Zo vindt je ze nergens meer.
Super lekkere broodjes echte aanraderEten: 5/5
De worsten broodjes en broodjes warren top Gr Johan
Lekkere broodjes en frietjes. Zijn hier ook wel voor bekend in de regio. Heel klein zaakje en minder geschikt om binnen te eten. Veel jong personeel. Je kan hier ook een zeer ruim assortiment broodjes kiezen voor recepties en vergaderingen. Wel zeker 1 dag van te voren reserveren!
Heerlijke kaas en vlees plank gegeten!Eten: 5/5
goede servies en vriendelijk personeel. Wat waar is mag gezegd worden hé Robert dat weten we ondertussen al vele jaren en dat was van het begin af toen je nog twee jobs deed op de filips en de zaak bij U thuis ik weet nog dat ik een tv langs U heb gekocht en dat is al vele jaren geleden en toen was het al top.
Heel lekkere broodjes en zeer vlotte bediening, topzaak!
Kwam hier 10 a 15 jaar geleden al broodjes halen. Nu na zoveel tijd nog eens terug geweest woon niet meer in de buurt. Nog steeds hetzelfde, maar ook nog steeds even goed! In de tussentijd weinig andere broodjeszaken tegengekomen die zo een goed assortiment hebben.
Heel lekker, Vriendelijke snelle bediening
De broodjes zijn hier suuuuuuuuuper lekker! Ik neem er gewoonlijk een broodje Amerikaan met Andalousesaus: om de vingers van af te likken! Topidee!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid