facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snackbaan

Snackbaan

Info

partage de nouveau produits avec mes clients

Adres: lenniksebaan 67, 1701 Itterbeek, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0478313310
Stad: Itterbeek
Route: lenniksebaan 67
Postcode: 1701


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 15:00
Dinsdag: 07:00 - 15:00
Woensdag: 07:00 - 15:00
Donderdag: 07:00 - 15:00
Vrijdag: 07:00 - 15:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjeszaak Groot Bijgaarden
Recensies
Spreken zeer gebrekkig Nederlands of willen het niet spreken. Kleine broodjes en garnituur is verlepte rucola, en 2 kwartjes van een schijf tomaat. De nootjes 3 op een broodje brie moet je duur betalen 1,2 euro en van de honing is geen sprake. Ook de persoon na mij werd half buitengekeken.
Dit is de laatste keer dat ik in deze zaak binnenkom, een ramp!!!!! Je kan zelfs de grond niet zien door de vuiligheid. Geen onthaal zelfs niet bekeken ! Na 10 minuten wachten wordt mijn bestelling nog altijd niet genomen! Frietjes smaken naar vet, de doner had geen smaak. Dit is de laatste keer dat ik hier binnen stap.
Vandaag langs gegaan en zeer teleurgesteld. Broodjes en ingrediënten van minimale kwaliteit en aan hoge prijzen. Ik vraag duidelijk broodje met enkel wortel en sla en toch krijg ik een broodje met alle groenten en amper wortel. Nu dat mondmaskers verplicht zijn zou je denken dat de mensen die hier werken ook begrijpen dat een mondmasker ook voor de neus bedoeld is en dat het zeker niet acceptabel is dat de neus boven het mondmasker uitsteekt bij beide werknemers.
Nieuwe eigenaar of zo? Echt niet lekker! Een gewone smos genomen €3,40!!!?? Voor 1 velletje kaas en hesp, beetje tomaat en low quality sla. Dat verwacht je niet voor de prijs!
Martino was zeker lekker, maar ik heb al betere Martino's gegeten.
Zeer vriendelijk team, lekkere broodjes, leuke afwisseling met broodjes van de maand, zeer lekkere salades!
Veel keus voor een goede prijs
Broodjes zijn goed en staff is zeer vriendelijk.
Verse broodjes, zeer lekker. Ook een toffe zitgelegenheid.
Snelle hap onderweg. Vriendelijk en goeie prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid