facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snack Délice Oriental Mons

Snack Délice Oriental Mons

Info

Plats traiteur à consommer sur place dans un cadre chaleureux ou à emporter.
Ouvert du lundi au samedi de 11 hrs à 20 Hrs. Livraisons de 17.30 à 20 hr
TVA BE0846684195



Geschiedenis

NOUILLES ET RIZ SAUTES
SNACK FRITS
PLATS CUISSON VAPEUR

Adres: Rue Samson, 5, 7000 Bergen (België)
Telefoonnummer: 0496435031
Stad: Mons
Route: Rue Samson, 5
Postcode: 7000


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New China Mons New China Mons 205 meter Lekker eten, prima prijs-kwaliteit!Eten: 5/5
La Grande Muraille La Grande Muraille 448 meter Heel lekker gegeten. Super lekker.
Le Jade de Chine - La Fine Cuisine Asiatique Le Jade de Chine - La Fine Cuisine Asiatique 474 meter Vertaald door Google Omdat ik uit Bergen kom, is dit de eerste keer dat ik dit restau...
Recensies
Lekker eten en snel klaar, wel een beetje een onverzorgd oud zaakje en ze hebben geen bancontact. wie heeft er nu in 2019 geen bancontact? zeer raar tenzij je graag heel veel in het zwart doet, want een ticket kreeg je ook niet mee. maar het eten was wel goed.
Het is niet meer wat het was... Heel jammer om de gebruikelijke bami te vervangen door een soort dikke spaghetti! Ik ben klant sinds Hong Long, dus al meer dan 20 jaar! Maar hier ben ik echt teleurgesteld.
Een klein Chinees restaurant waar je kunt eten of meenemen. Persoonlijk ben ik dol op hun noedels op de foto kleine noedels gebakken met kip voor 5 euro. Wat ik lekker vind, is dat er genoeg saus is en dat de groenten goed gaar zijn. De prijzen zijn niet duur in vergelijking met andere, de hoeveelheid is goed en het is ook schoon. Goede eetlust
Dus niet slecht om te zeggen, eerste kaarten en tafels van dubieuze netheid alles is vettig en plakkerig eindelijk die dag tenminste. Dus geserveerd worden in een plastic kom, opwarmen in de magnetron niet geweldig. Aiki-stijl verkocht in winkels in de omgeving. Dan de onbestaande bancontact... 2019 binnenkort 2020! Prijs blikken corrigeren geen eigen risico, de rest +-correct in het algemeen. Ga niet met een jas of iets anders want de kookluchtjes blijven en is niet echt lekker. Vriendelijke baas! Snelle snack als je geen tijd hebt om te eten. Snelle service.
Ziek als een hond en voedselvergiftiging na het eten van noedels daar gistermiddag!!! Ik wil verduidelijken dat ik deze plek al jaren bezoek, maar het is niet meer wat het eerder was, het is jammer. Tenzij er drastische veranderingen komen, eet ik deze snack niet meer!
Heerlijk, lang geleden dat ik zo lekker in een chinees heb gegeten! Echt, na een dag werken wilde ik gewoon lekker eten en was ik bang teleurgesteld te worden… Nou nee! Heel blij. Zeker de beste Chinees in Bergen.
Ik bestel vandaag weer, dus ik raad het aan. Het enige nadeel dat je moet vermijden, zijn de broodjes. Aanvankelijk super goed, maar op een dag was de kwaliteit van deze goed om weg te gooien. Op het niveau van noodles en Nickel baozie.
Bestelling gemaakt op vrijdagavond om 18.30 uur bij afhalen, standaard wachttijd van 45 minuten, begrijpend dat de vertragingen soms iets langer kunnen zijn, maar daar arriveerde de levering om 20.30 uur en als klap op de vuurpijl de rijst ontbreekt. Aan de telefoon vertelt de persoon me dat we lang moeten wachten op de ontbrekende rijst van onze gerechten. Eerste en laatste keer dat we bij hun bestellen.
Zeer goede loempia's, ook al zijn ze een beetje vettig. Kleine maar gezellige plek, slechts 2 medewerkers maar geweldig restaurant, een beetje duur, maar we vinden dat het goed gedaan is. Het houdt je een man zoals ze zeggen!!!
Op zoek naar een lekkere Aziatische keuken? Dit is de beste plek om naar toe te gaan in Bergen! Alle gerechten worden bereid met passie en liefde voor Oosterse gerechten. Je hoeft niet naar China te reizen, de smaken en geuren brengen je erheen! Geweldige prijzen voor de kwaliteit. Sterk aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid