facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snack City

Snack City
Adres: Sint amandsplein 1, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0484996051
Stad: Strombeek-Bever
Route: Sint amandsplein 1
Postcode: 1853



op zoek naar gerelateerd: CITY snack Kortrijk, City snack Kortrijk openingsuren, Pizza Pasta City linkeroever
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In de Patattezak - Pee Klak In de Patattezak - Pee Klak 533 meter Slechtste spaghetti heb ik ooit in mijn lieve gegeten het dat hrt mijn smaak niet maa...
Recensies
Perfecte place to be als je dronken bent en zin heb in een vettige hap!Eten: 4/5
We bestelden om 18:00 om tegen 20:45 ons eten geleverd te krijgen. De afstand was slechts 8 km, maar toch slaagden ze er niet in om de 4 kapsalons een maaltijd die snel te bereiden is tijdig te leveren. As we speak is het 21:21 en wist de vrouw niet eens van onze bestelling. Wij zijn zeer teleurgesteld en we hadden echt wel verwacht dat 3 uur op voorhand voldoende was om tijdig te leveren. Als je honger hebt bestel je hier niet. Bespaar je de moeite om hier te bestellen. Je komt altijd bedrogen uit.
Beste BICKY BURGERS EN DORUM VAN DE BUURT EN UITSTEKENDE SERVICE .EN SCHAPPELIJKE prijzen. Aanrader als je zin hebt in een goede snack.Eten: 5/5
Ik wacht ondertussen al 2uur op mijn bestelling, probeer hun telefonisch te contacteren en ze zijn niet bereikbaar. Al zeker 12 keer proberen bellen.Heel spijtig, andere zaken verwittigen dat ze telaat zijn of niet kunnen leveren.
Zeer verse frieten! Lekker gegeten een aanrader! Vooral het stoofvlees en kapsalon zijn topp!!
Heel onaangename ervaring. Na meer dan 2uur gewacht te hebben ipv de vooropgestelde 40 minuten zelf gebeld om dan te horen te krijgen dat ze toevallig net bezig waren met de bestelling klaar te maken... Bestelling dan maar geannuleerd. Op voorhand betaald via takeaway.com, dus nu mogen we proberen dat geld terug te krijgen.
Heel lekker, heel vriendelijk personeel en prijzen zijn zeer redelijk. Zeker een aanrader Opgelet, enkel met cash betalen. Er is wel een KBC bank op 100m.
De burger Hawaï kan ik aanraden. Malse burger, smakelijk brood en dik belegd met van alles.
Goed, keuze is ietwat beperkt maar schillen zelf hun aardappelen. Wel trage service, alle focus op de online en telefonische bestellingen en zo verliezen ze het overzicht van de wachtende klanten.
Heel lekker! Durum kip was super lekker!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid