facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snack Aydin Heusden

"Fresh halal food ,home made doner kebab and chicken kebab"
Adres: Koolmijnlaan 183 , Heusden Zolder 3550, BE
Telefoonnummer: 011 96 26 27
Stad: Heusden Zolder
Route: Koolmijnlaan 183
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 11:30-00:00
Dinsdag: 11:30-00:00
Woensdag: 11:30-00:00
Donderdag: 11:30-00:00
Vrijdag: 11:30-00:00
Zaterdag: 11:30-00:00
Zondag: 14:30-00:00


op zoek naar gerelateerd: Snack Aydin Hasselt menu, Orient Heusden
Recensies
Ik bestel kebab mix en krijg een broodje met nauwelijks vlees. Het is wel lekker maar dit leek meer op een broodje sla en groenten met beetje vlees! Jammer!
Ik heb misschien in 20 landen döner kebab gegeten. België is het beste land ter wereld om döner kebab te eten. Snack Aydin is dan weer de beste kebab-zaak van het land. Ik heb in verschillende zaken van de Aydin-keten gegeten. Kebabvlees ondergaat een verwerking met kruiden, en bij Aydin is dit perfect. Je hebt een vrij ruime menukaart, maar ik raad u vooral de dönerkebabvlees. Ik geef Aydin een 4 op 5 omdat hun frieten tot nu toe altijd teleurstellend waren. Het is ook waar dat er klein beetje minder vlees dan bij de concurrentie zit in je brood, maar dat is opzich niet storend. Beste döner kebab van de wereldzelfs beter dan Turkije
Heerlijk gezond broodje gegeten. De koffie was de beste smaak van alle koffies die ik al gepresenteerd heb gekregen. Vriendelijk juffrouwke!
Service is heel goed. De personeel is lief en elke klant wordt goed behandeld. maar het duurt wel lang voordat uw eten komt en het eten is niet echt zo goed.. maar service is goed en de plek is mooi en gezellig.
Had onze drankjes vergeten, maar zijn deze nog komen nabrengen. Top service. En Top eten!!
Zeer vriendelijke bediening en de lekkerste kebab die we ooit hebben gegeten.
Zeer goed eten goede en aangenaame bediening mooie en propere zaak
Gisteren een bestelling gedaan. Durum kebap ipv kip, en in de kleine kebap zag je de vlees niet eens, alleen sla! Dat was zeker de laatste keer.
Mooie zaak, vriendelijke bediening en lekker eten !
Zeer vriendelijke uitbaters, heel propere zaak en vooral lekker. Beste kebab van Heusden-Zolder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid