facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Snack Aydin Ham

Info

Turks eethuis in Ham (B)

Geschiedenis

In eigen huis bereide kebab, volgens de regels van de kunst.
Voor onze kebab kiezen we enkel het beste biefstukvlees en/of kipfilet.
Verder kan u bij ons genieten van overheerlijke vleesschotels met frietjes, rijst, Bulgur Pilavi en/of brood.
De kinderen worden bij Snack Aydin verwend met schotels op maat.

Adres: 3945, 3945 Ham (België)
Telefoonnummer: +32 486 20 19 81
Stad: Ham
Route: 3945
Postcode: 3945


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 12:00
Dinsdag: 16:00 - 12:00
Woensdag: 16:00 - 12:00
Donderdag: 16:00 - 12:00
Vrijdag: 16:00 - 02:00
Zaterdag: 16:00 - 02:00
Zondag: 16:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Kebab Ham, Snack Aydin Ham telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friet-uur Oost-Ham Friet-uur Oost-Ham 13 meter Ben hier heel tevreden. We komen hier toch een paar keer in de maand en al een paar j...
Recensies
Slechte zaak ik heb daar besteld kom ik thuis en heb ik maar 1/2 zakens gekregen van wat ik heb besteld en dan ga ik terug en vraag ik achter men 2de bestelling liegen ze gewoon in mijn gezicht dat ik het niet had besteld laatste keer geweest dat ik daar ben geweest mij zien ze niemeer terug.
kebab is letterlijk brood met vlees voor 8 euro wat al redelijk duur is voor een kebab maar dan nog eens zonder groenten. kapsalon ook maar halfvol.
Zeer lekkere pizza's en zeer vriendelijke bediening. Wel langere wachttijden.Eten: 5/5
9 euro voor een wel kleine kebab is meer dan prijzig.
Propere zaak en lekkere kebab vlees is zeer lekker, Pizzas ook aan te raden. Vriendelijke uitbaters. Er is ook wifi beschikbaar en voldoende parking net iets voor de verkeerslichtten. Bank is dichttbij indien je geld wilt afhalen.
Spijtig dat mensen niet beseffen wat voor vlees ze hier eten. Dit is pas echt vlees. In andere kebapzaken krijg je enkel een soort "gehakt", wat totaal geen döner is. Mijn echtgenoot die van Gaziantep DE stad van Turks eten komt, vindt dit de beste kebap tot nu toe. Hoewel de kebap hier in het algemeen niet te vergelijken valt met die van daar was deze toch wel lekkerder. Moet wel toegeven dat het een beetje duur is. Mensen inclusief mezelf zouden veel meer bestellen als het goedkoper was, want 7 is echt wel te veel. De kwaliteit van het vlees is echt goed, maar er zit dan ook minder vlees in het broodje zelf dus daarom vind ik het dan een beetje duur. Oh ja, en kunnen jullie rode kool toevoegen aan jullie groenten? Dat is superlekker daarbij!
2 uur gewacht op een bestelling 5 min van de zaak
Heel duur voor wat je krijgt. Wij hebben €14 euro betaald voor twee kleine, waar amper vlees tussen zit. Belachelijk! Totaal af te raden, hebben nog honger gehad daarna.
Na 2 u en half te wachtten is ons eten koud aangekomen en waren de frieten plat ! Dus gaat er los over zeker omdat wij op nog geen 2 min rijden wonen , belachelijk hier bestel ik niet meer
Portie was niet bevredigend en lange wachttijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid