facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smooksjuur

Smooksjuur

Info

De Smooksjuur verzorgt al uw feestjes en evenementen. Wij zorgen dagelijks voor diVERSE soepen, maaltijden, salades en pasta in onze automaat.



"Bent u toe aan een uniek verhaal en een unieke smaakbeleving? Dan nodigen wij u uit te lezen over en te proeven van Smooksjuur in Kortessem. De route naar de ruime keuze in streekproducten, belegde broodjes en vers hoeveijs heeft een hele eigen historie. U bent welkom voor verse gerechten afhalen voedingsautomaten, warme en koude afhaalgerechten, warme buffetten, u kunt een heerlijke barbecue bestellen en koude buffetten. Ook verzorgen zij duurzame catering en vleesgerechten voor u. Lees snel verder en neem een kijkje achter de schermen van Smookjuur in Kortessem."
Adres: hasseltsesteenweg 140, 3720 Kortessem
Telefoonnummer: 0471787323
Stad: Kortessem
Route: hasseltsesteenweg 140
Postcode: 3720



op zoek naar gerelateerd: Afhaal eten Kortessem
Recensies
Wij hebben de Smooksjuur ontdekt tijdens onze vakantie in Limburg, en wat een geweldige ontdekking, allemaal producten uit de streek op fantastische wijze klaargemaakt, de broodjes zijn aanraders maar voor de gehaktballetjes in saus zoals oma deze maakte zijn echt geweldig, wij komen hier zeker nog eens terug
Zij zijn vaak mijn reddende engel! In hun automaat kan je een gevarieerde assortiment van verse maaltijden terugvinden. Heerlijk van smaak en goed porties. Keep up the good work!
Als je van wraps houdt dan ben je op het juiste adres.
Op een luie zondag eens iets afgehaald aan de automaat. Chili con carne. Blij verrast over de kwaliteit en de goede smaak. Voor herhaling vatbaar.
Ik maak regelmatig gebruik van de automaten met verse gerechtjes in. Via de facebookpagina kan je op voorhand kijken wat erin komt. Tip: via toogoodtogo kan je zelfs een lekkere portie redden van de vuilbak.
Super lekker en super vriendelijk!
De afhaalbbq was superlekker. Fijne mensen die met passie spreken over hun gerechten.
Lekker... heel lekker... smaakt naar nog
Uitstekend zoals altijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid