facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smets Patrick

Smets Patrick

Info

BMW Patrick Smets is verdeler voor BMW. De concessie is gelegen te Lier. Naast de verkoop van nieuwe en tweedehands wagens kan men hier ook terecht voor onderhoud en herstellingen. Patrick Smets heeft ook een eigen carrosserieafdeling.

Geschiedenis

BMW Patrick Smets is gelegen op de verbindingsweg tussen Lier en Heist op den Berg. Gedelegeerd bestuurder Patrick Smets stelt 25 personeelsleden te werk in het moderne showroomcomplex. Met de uitbreiding van de showroom in 2003 groeide ook het dienstenaanbod. De service reikt verder dan onderhoud en herstellingen. Ook schoonmaak, een specifieke aircoservice, bandenservice, carrosserie en het herstel van ruiten zit in het aanbod. Er is zelfs een nachtkluis. Klanten die buiten de openingsuren hun wagen afleveren kunnen de sleutels daarin achterlaten.

Naast de verkoop van nieuwe wagens, heeft Patrick Smets ook een afdeling Premium Selection. Dit is het kwaliteitslabel voor jonge occasiewagens van het merk BMW. Alle wagens in voorraad vindt u via de website: www.smets.bmw.be. U kan natuurlijk ook langskomen, het Premium Selection Center vindt u recht tegenover de showroom van de nieuwe wagens.

Adres: Aarschotsesteenweg 328 , Koningshooikt 2500, BE
Telefoonnummer: 03 482 21 51
Stad: Koningshooikt
Route: Aarschotsesteenweg 328
Postcode: 2500


Openingstijden

Maandag: 08:00-19:00
Dinsdag: 08:00-19:00
Woensdag: 08:00-19:00
Donderdag: 08:00-19:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: patrick smets mini, patrick smets fotograaf, patrick smets tweedehands, bmw sneyers, patrick smets meerhout, bmw patrick smets openingsuren, patrick smets facebook, bmw juma
Recensies
Onrespectvol behandeld , heb mijn iX1 dan maar gekocht bij Sneyers Herentals. Jullie verwijten mij autoschoppen !! Voor 73000€ zou ik toch een beetje meer Moeite doen om deze te verkopen.
Vorige week onze 3-serie touring afgehaald bij de Premium Selection afdeling van ‘Patrick Smets’. Hierbij zijn wij vanaf het eerste contact geholpen door Danny, waar wij een zeer fijne ervaring mee hebben gehad. Heel correct en alles is verlopen zoals het was afgesproken. Bij verschillende BMW concessiehouders in de buurt zijn wij op een onrespectvolle manier buitengekeken. Hier wordt je behandeld zoals het hoort, daarvoor komen wij graag van 65 kilometer ver om onze eerste BMW aan te kopen en het zal zeker niet onze laatste zijn. De vijf sterren meer dan waard!
Garage is okay, wel groot. Dure onderhoud en garantie, service beleid is belabberd.
Altijd vriendelijk en niks te veel . zelfs zonder afspraak te maken helpen ze je verder met de glimlach .
Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg gekregen over het probleem aan mijn auto. Prima geholpen voor het installeren van de software.. zeer tevreden ..
Vakantie check gedaan ...super vriendelijk en behulpzaam!
Vrijdag mijn nieuwe auto afgehaald. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Zoals we dezer dagen gewoon zijn, was er ook bij mijn wagen een fikse vertraging qua aflevering. Toch geef ik het team, en dan vooral Wes 5 sterren. Ondanks het feit, dat zij dagelijks gebombardeerd worden met mails en telefoons van klanten, die zich terecht druk maken in de langer wordende leveringstermijn van hun wagen, blijven zij steeds professioneel en transparant. Zij doen er alles aan, om u van zoveel mogelijk info te voorzien. Ook voor hen is het feit dat de fabrieken van BMW of eender welk ander merk met een achterstand zitten, pure overmacht. Ik zou zeggen, bij interesse in BMW of Mini, gewoon binnenlopen. U zal het zich niet beklagen.
Afstandsbediening van beide contactsleutels functioneerde geruime tijd niet meer. Dus steeds manueel deuren openen en sluiten. Langsgeweest bij Smets: Moet uitgelezen worden door computer, meneer, want die laden automatisch op tijdens rijden. Afspraak gemaakt voor 3 weken later aan computer te connecteren. Wil auto s’ochtends afleveren, waarbij men de vraag aan mij stelt: ‘Is dat batterijtje al vervangen in sleutel zelf ‘? Euh, gaat toch enkel automatisch tijdens rijden, hallo? was mijn antwoord. Batterijen vervangen , et voila! Kon dit niet van de eerste maal vervangen worden aub? Ipv mensen te laten wachten en betalen voor een mogelijke computer uitlezing…..! Moet beter kunnen hè jongens, gvd
Mooi begin maar zure nasmaak...jammer.
Vlotte en vriendelijke service. Onderhoudsbeurt perfect gelopen zoals gepland. Alleen: dat hangertje aan mijn spiegel waarin je me tracht te beïnvloeden voor het geval ik een mail met tevredenheidsonderzoek zou krijgen, dat apprecieer ik maar matig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid