facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smeets / Gerard

Smeets / Gerard
Adres: Pauwengraaf 49, 3630 Maasmechelen, België
Telefoonnummer: 089 76 77 44
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Maasmechelen
Route: Pauwengraaf
Huisnummer: 49
Postcode: 3630


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–17:00
woensdag: 10:00–17:00
donderdag: 10:00–17:00
vrijdag: 10:00–17:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Wat een vriendelijke man is Gerard Smeets zeg. Mooie producten en hij neemt tijd voor zijn klanten. Helaas kan je geen 10 sterren geven. Zijn winkel is prachtig versierd met dummy’s van al zijn vuurwerk wat hij heeft.nMijn zoon was door het dolle heen na bezoek van zijn winkel. Hartelijk dank hiervoor. Hopelijk tot een volgende keer.
Niet helemaal te begrijpen.nZie foto hie de zask nu is; vuurwerkshop+dierenzaak.nnAls ze een beetje dierenvriend waren zouden ze vast geen vuurwerk verkopen.nAls je ziet wat het met de dieren doet.....nMaar alles voor t geld tegenwoordig.
Hier langs gegaan tijdens onze terugreis van de herfstvakantie. Een aardige winkel met een prima selectie aan vuurwerk. Pinnen kan niet in de winkel maar de bank zit er schuin tegenover. Betaald Parkeren voor de deur wat ook fijn is.
Goede en vooral vriendelijke service. Voelt je direct thuis!
Leuke winkel , vriendelijk personeel.nAanrader voor wie in Maasmechelen gaat winkelen voor bijvoorbeeld vuurwerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid