facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smederij De Bruyn

Smederij De Bruyn

Info

Smeedwerk met een tìkje meer...



"Smederij De Bruyn is specialist in ambachtelijk smeedwerk. Ijzer wordt er volgens de eeuwenoude techniek bewerkt tussen hamer en aambeeld. Trapleuningen zijn onze specialiteit, maar u kunt het zo gek niet bedenken of we smeden het voor u: hekwerk, balustrades, uithangborden, meubels, ... Alles is mogelijk! Het traditionele karakter van ons ambacht, leent zich ook uitstekend voor restauraties allerhande, maar in onze smederij kunt u ook terecht voor modern werk, bijvoorbeeld plaatstalen kasten, rekken, enz. Hiervoor volgen we de hedendaagse technologieën op de voet."
Adres: Brusselbaan 19, 9320 Erembodegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053 78 69 30
Stad: Erembodegem
Route: Brusselbaan 19
Postcode: 9320



op zoek naar gerelateerd: Geert Van De Velde Smederij, Smeedijzerwerk, Herman d haese, Smid Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Crem - Photographic presentation De Crem - Photographic presentation 2 km Plexi was van topkwaliteit. Tevens snelle en correcte levering bedankt Sigrid.
Recensies
Superlieve en behulpzame man, een echte topper !
Wat een topservice
Boordevol inspiratie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid