facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Smartwheels

Smartwheels

Info

Specialist in elektrische fietsen, race- en MTB + herstellingen. Tevens bieden wij elektrisch verwarmde kledij aan. Voor de jongsten Earlyrider en Nutcase

Geschiedenis

Wij zijn een firma met langdurige ervaring in de sector. Onze specialisatie ligt voornamelijk bij de elektrische fietsen, maar ook in het sportgebied van de race & MTB fietsen.

We nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze sfeervolle showroom waar u kan wegdromen in de wereld van de hedendaagse fiets!

Om ons aanbod zo compleet mogelijk te maken beschikken wij over vele accessoires waar iedereen datgene kan vinden wat zijn/haar hartje begeert.

Ons aanbod bestaat uit: Elektrische fietsen, race- MTB en cyclo cross fietsen, elektrisch verwarmde kledij, Earlyrider loopfietsen, Babboe bakfietsen, kinderzitjes, hersteldienst,...

Neem gerust al een kijkje op onze website.

Tot gauw!

Juan



"Bij Smartwheels "Strong in electric bicycles", jouw Cannondale specialist in Bocholt, leveren we de beste fietservaring die er is. Kies tussen high-end [Stads, Mountain- en E-Bikes]. Stuur ons een bericht of bezoek ons om het hele assortiment van fietsen en fietsuitrustingen te bekijken!"
Adres: Breeërweg 15, 3950 Bocholt (België)
Telefoonnummer: 089777587
Stad: Bocholt
Route: Breeërweg 15
Postcode: 3950



op zoek naar gerelateerd: eBike Geel, Elektrische fietsen Lommel, Fiets Geel, Bakfiets Turnhout, Bergamont fietsen ervaringen, Fietsenwinkel Lommel, Fietsenwinkel Mol, Bergamont elektrische fiets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Velo Ventje Velo Ventje 5 km Reparatie/Verkoop van koersfietsen/mountainbike/ Stadsfietsen Mail: VeloVentje@outloo...
Recensies
Kom al 25 jaar in veel verschillende fietsenzaken. De energie waar men hier mee werkt, de vriendelijkheid, de service en de kunde is van zeer hoog niveau. Hier kunnen veel fietsen winkels ontzettend veel van leren. De winkel is een aanrader voor iedereen want dit niveau maak je zelden mee. Juan en zijn beide monteurs zijn vakmensen.
Helpen je met je budget de juiste keuze te maken. Degelijke uitleg voor een beginner. Service na verkoop weet ik nog niet.
Super Vriendelijk ! Mooie zaak, ze helpen zowel de opa en oma goed alsook de professionele wielrenners. Ikzelf ging er voor een zadelmeting van SQ LABS. Nu hopen dat het goed zit !
Onderhoud van mijn speedpedelec, na een uurtje mocht ik hem alweer meenemen. Vriendelijk werkvolk. Ik kom graag terug.
Zeer vriendelijke mensen, je wordt altijd goed geholpen. Onderdelen en dergelijke goed geprijsd en van goede kwaliteit, zeker aan te raden deze zaak.
Pas mijn eerste e- bike bij smartwheels gekocht en alles top geregeld . Afspraken worden perfect nagekomen. En ondertussen ook al mogen ervaren dat de service naverkoop ook top is .
Zeer tevreden over deze bediening en survice zeker eens langs gaan helpen je áltijd
Topzaak met TOP fietsen. Wil je eens iets anders dan de standaard e-bikes? Daar ben je aan het juiste adres.
goede service ook als je fiets niet daar gekocht is, elke klant wordt prima geholpen , ook mooie winkel met veel keuze in fietsen
Top zaak. Heel klantvriendelijk met vakmensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid